عزیزم من خودم انسانی نبودم و فرهنگیان نمی خواستم ولی یک اصولی برای موفقیت توی کنکور ثابته
اولیش اینه که باید با برنامه پیش بری به همین خاطر گفتم ازمون ازمایشی بده و از اول تابستون ازمون بده چون به کارت نظر و برنامه می ده
من قلم چی رو پیشنهاد می کنم چون هم سطح ازمون ها خوبه هم برنامش قویه و هر مطلب چند بار تکرار می شه تا اگر نتونستی توی یک بازه زمانی بخونی بتونی بعدا جبران کنی از دلایل دیگه هم اینکه بهت رتبه می ده که فوق العاده خوبه و نسبت به بقیه ی آزمون ها به خاطر جامعه آماری بالاش دقیقه و می فهمی دقیقا کجایی
دوم این که ناامید نشو و بدون در نظر گرفتن نتیجه ای که می گیری خوب یا بد به تلاشت ادامه بده من خودم از تراز 5000 به 7500 رسیدم و هیچ چیز غیر ممکن نیست فقط زمان می بره
بعد اینکه درس هایی که بچه ها بهشون اهمین نمی دن مثل زبان و دینی رو خوب بخون که توی کنکور معجزه می کنن
تست زیاد بزن
سعی کن از الان ادبیات رو موضعی بخونی و کلوز زبان و متن زبان بزنی بعضیا هر شب اون اخر شب یک ربع می زدن من ین طوری نبودم و هر وقت حالم خوب بود و دلم می خواست می خوندم تقریبا هر روز یک دو تا می خوندم از موضوعات ادبیات زبان یا عربی
یکی در میون عمومی و اختصاصی می خوندم تا در اخردتعداد اختصاصیا یکی از عمومیا بیشتر می شد
سعی کن روی 12 ساعت به بالا بخونی
و در اخر اینکه تا لحظه ای که پاسخنامه ی کنکور و می دی به مراقب دست از تلاش نکش
هر وقت ناامید شدی با یکی حرف بزن حتی می تونی به من پیام بدی و سعی کن از اون حال دربیای و به کارت ادامه بدی نزار هیچی متوقفت کنه
توی ماه اخر هم هر سه روز یک کنکور بزن از سال های قبل تقریبا10 تا کنکورو می تونی بزنی خیلی خیلی خیلی کمک کنندس
گوشیو بزار کنار اخبار و دنبال نکن یک سال تلویزیون و سریال وفیلم و.... نبین هر وقت خسته شدی برو توی یک فضای سبز قدم بزن ذهنت و از هر حاشیه ای پاک کن که بتونی تمرکز کنی