2777
2789
عنوان

کنکور

218 بازدید | 25 پست

سلام من بعد از مدت ها دوری از درس تصمیم دارم برای کنکور تجربی بخونم بنظرتون میشه؟؟؟  انگیزه بدین

ولی من دیپلم نظام قدیم دارم 

باید کتاب های نظام جدید تجربی رو بخونم؟؟؟

اره باید کتابای نظام جدیدو بگیری بخونی قطعا قبول میشی ‌ . البته امسال ک فک نکنم وقت داشته باشی . 

کاش خدا یه نگاه هم ب زندگی من بکنه  کاش منم خوشبخت بشم ای کاش دعا کنید برام 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رشته انسانی می خوام کنکور بدم

به نظرم غیرممکن نیست می تونی 

ازمون آزمایشی شرکت کن ترجیحا قلم چی بده

و حتما از الان تا روز کنکور تلاش کن

وسطاش اگر ول نکنی و بااراده و پشت کار پیش بری حتما قبول می شی

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 
به نظرم غیرممکن نیست می تونی  ازمون آزمایشی شرکت کن ترجیحا قلم چی بده و حتما از الان تا روز ک ...

می خوام فرهنگیان قبول شم می شه بیشتر راهنماییم کنید ممنونم 

و چیکار کنم وسطاش ول نکنم یا آخرش 

می خوام فرهنگیان قبول شم می شه بیشتر راهنماییم کنید ممنونم  و چیکار کنم وسطاش ول نکنم یا آخرش& ...

عزیزم من خودم انسانی نبودم و فرهنگیان نمی خواستم ولی یک اصولی برای موفقیت توی کنکور ثابته

اولیش اینه که باید با برنامه پیش بری به همین خاطر گفتم ازمون ازمایشی بده و از اول تابستون ازمون بده چون به کارت نظر و برنامه می ده

من قلم چی رو پیشنهاد می کنم چون هم سطح ازمون ها خوبه هم برنامش قویه و هر مطلب چند بار تکرار می شه تا اگر نتونستی توی یک بازه زمانی بخونی بتونی بعدا جبران کنی از دلایل دیگه هم اینکه بهت رتبه می ده که فوق العاده خوبه و نسبت به بقیه ی آزمون ها به خاطر جامعه آماری بالاش دقیقه و می فهمی دقیقا کجایی

دوم این که ناامید نشو و بدون در نظر گرفتن نتیجه ای که می گیری خوب یا بد به تلاشت ادامه بده من خودم از تراز 5000 به 7500 رسیدم و هیچ چیز غیر ممکن نیست فقط زمان می بره

بعد اینکه درس هایی که بچه ها بهشون اهمین نمی دن مثل زبان و دینی رو خوب بخون که توی کنکور معجزه می کنن

تست زیاد بزن

سعی کن از الان ادبیات رو موضعی بخونی و کلوز زبان و متن زبان بزنی بعضیا هر شب اون اخر شب یک ربع می زدن من ین طوری نبودم و هر وقت حالم خوب بود و دلم می خواست می خوندم تقریبا هر روز یک دو تا می خوندم از موضوعات ادبیات زبان یا عربی

یکی در میون عمومی و اختصاصی می خوندم تا در اخردتعداد اختصاصیا یکی از عمومیا بیشتر می شد

سعی کن روی 12 ساعت به بالا بخونی

و در اخر اینکه تا لحظه ای که پاسخنامه ی کنکور و می دی به مراقب دست از تلاش نکش

هر وقت ناامید شدی با یکی حرف بزن حتی می تونی به من پیام بدی و سعی کن از اون حال دربیای و به کارت ادامه بدی نزار هیچی متوقفت کنه

توی ماه اخر هم هر سه روز یک کنکور بزن از سال های قبل تقریبا10 تا کنکورو می تونی بزنی خیلی خیلی خیلی کمک کنندس

گوشیو بزار کنار اخبار و دنبال نکن یک سال تلویزیون و سریال وفیلم و.... نبین هر وقت خسته شدی برو توی یک فضای سبز قدم بزن ذهنت و از هر حاشیه ای پاک کن که بتونی تمرکز کنی

یک چیزم دیگم اینکه کتابای وزارتی رو خیلی خیلی خیلی زید و با دقت بخون این قدر بخون و تکرارشون کن که واو به واو حفظ باشی واقعا توجه زیاد به کتاب درسی خیلی معجزس

عزیزم من خودم انسانی نبودم و فرهنگیان نمی خواستم ولی یک اصولی برای موفقیت توی کنکور ثابته اولیش این ...

ممنونم عزیز دل از پاسخ جامع و کاملت فقط من نمی دونم از کجا شروع کنم و اگر نخوام آزمون بدم به نظرت چی جوری باید تست بگیرم از خودم 

بازم تشکر از پاسخت 

اگر در مورد فرهنگیان چیزی می دونیدم ممنون می شم راهنماییم کنید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز