بهترین راه اینه که ازمون بدی
ولی اگر شرایطش رو واقعا نداری پس برنامه ی قلم چی رو از سایت بگیر و مطابق اون بخون و هر جمعه ازمونش رو بزن
خود قلم چی توی تابستون از صفر شروع می کنه و دهم یازدهم رو جمع می کنه شما دهم و یازدهمش رو بزن چون بین یک سال پایه و دوازدهم یا دو سال پایه بهتره دو سال پایه رو بخونی
و از اول مهر شروع می کنه به پیش بردن دوازدهم و نیم سال اول دوباره دهم مرور می شه نیم سال دوم یازدهم مرور می شه
ولی دو تا اشکال داره یکی اینکه رتبه دیگه نداری یکی اینکه سر وقت نمی تونی ازمون بدی(8 صبح)
پس سعی کن سال آخر ازمون های سه ماه اخرش و حتما بدی
در مورد انسانی متاسفانه اطلاع ندارم که ازمون های سنجش خوبن یا نه برای تجربی که خوب نبودن
برای بچه هایی هم که معدل و نمرات خوب داشتن بورسیه داره که می تونی تماس بگیری بپرسی
ولی بازم می گم اگر توی ازمون ها شرکت نکردی حتما مطابق برنامش پیش برو و ازمون هارو بزن
اگر وقت کردی ازمون های بقیه موسسه ها مثل گزینه ی دو و گاج هم نگاهی بنداز
از الان دیگه کم کم شروع کن فکز کنم تقریبا هفته ی سوم تیر یک ازمون تعیین سطح می گیره و بعد از اون برنامش یکم سنگین می شه می تونی یکم از الان بخونی ک اون موقع سبک شه و عمومی هارم هر دو پایه رو سعی کن بخونی چون قلم چی توی تابستون فقط یک پایه رو می گیره
برنامه ی قلم چی این طوره که توی دو هفته از یک سری مباحث ازمون بگیره تا ایی که می تونی بخون و سعی کن سه یا چهار روز اخر همش تموم شده باشه و مرور کنی اگر توی فاصله ی دو هفته نتونستی مباحث رو بخونی علامت بزن دو تا سه ماه دیگه دوباره اون مباحث مرور بشه بعد بخونشون اشتباه نکنی یک وقت توی هفته ی جدید باقی مونده ی هفته ی قبلی رو بخونی! مگر این که مباحث هفته ی قبل توی هفته جدید باشه تازه اول مباحث جدید بعد مونده ها رو بخون! مگر اینکه واسه خوندن مبحث جدید واجب باشه قدیمی هارو بخونی
لغات ادبیات و از الان حفظ کن و سعی کن روی لغت املا و اعلام که مباحث حفظی هستن سرمایه گذاری کنی که راحت می تونی جواب بگیری و واقعا نمره ی مفته که خیلی هم موثرع!واسه قرابت معنایی و ارایه هم گفتم از الان خوب بخون که خیلی مهمن تازه شما انسانی هستی پس بیشتر مهمن...مجموعه کتاب های هفت خوان خیلی سبز واقعا فوق العاده است.من از نشر الگو بیشتر دوستش داشتم ولی بستگی به خودت داره با کدوم کتاب راحتی
متن کتاب عربی رو بخون و ترجمش و بلد باش و قواعد و روی متن خود کتاب پیدا کنم
موقعی که ادبیات و عربی می خونی خوبه که پاسخ نامه رو با تک تک سوالا چک کنی
کتابای جامع بگیر و کتابای عمومی خیلی سبز واقعا عالین البته واسه بچه های انسانی من فکر می کنم موسسه های اختصاصی هست که خودت باید بهتر بدونی و خیلی سبز هم خیلی خوبه
وقتی ازمون می دی حتما بعدش ازمون رو تحیلیل کن این از خود ازمون دادن مهم تره
تحلیل ازمون این طوره که عصر ازمون یا فرداش صفر تا صد سوالات و با پاسخ نامه می خونی
اول سوالایی که درست زدی که مطمئن شی دلیل درست زدنت شانسی نبوده (خصوصا تو سوالات موردی مثلا اون مورد یک و دو رو درست گرفته تو یک و سه رو درست گرفتی پس موردایی که درست گرفتی متفاوتن و جواب نهایی دو می شه)
بعد غلطا که در واقع یادگیری ناقصه بایدببینی چرا غلط زدی و اگر نکته ی جدیدی بود برای خودت توی یک دفترچه جدا یاد داشت کن(این دفترچه رو هفته ی قبل کنکور مرور کن که خیلی کمکه) و اگر بی دقتی بود باز واسه خودت توی دفترچه بنویس مثلا بنویس فااا حواست باشه دیگه فلان اشتباهو نکنی دو دو تا نمی شه شش تا می شه چهارتا به محاسباتت دقت کن و....
بعد نزده ها ببین چرا نزدی می بینی خیلی از سوالایی که نزدی علتش این نبوده که بلد نبودی به خاطر این بوده که ترسیدی جواب بدی یا هول کردی جواب یادت رفته یا شک کردی
همرو بنویس و دو هفته دیگه واسه ازمون بعدی و هفته ی قبل کنکور مرورشون کن
راستی برنامه ی خویشاوره هم خیلی می تونه کمکت کنه کاملا رایگانه و توش همه چی رو توضیح داده تبلیغ نیست من خودم استفاده کردم ازش
واسه فرهنکیان بستگی به شهرت داره یک جا ممکنه همه رتبشون خوب بشه و تو با رتبه ی هزار قبول به مصاحبه هم نشی یک جا ممکنه درخواست کم باشه و بشی پس سعی کن رتبت خوب باشه
ببخشید که طولانی جواب دادم خواستم همه چیزو بگم
شرمنده اگه حوصلت رفت