2777
2789
عنوان

خالم مقصره به نظرتون؟

229 بازدید | 30 پست

ظهر رفتیم خونه مامان بزرگ و خاله ام اونجا بود یه پسر خیلی شیطون داره 1 ساله 5 ماهشه بعد دیدیم یه چند دقیقه ای خبری از بچه نیست نگو رفته بود یه عالمه کرم ضد آفتاب خورده بود  بعد الان شوهرش  مامان بزرگم حتی مامان من همه خالمو سرزنش میکنن 

رفته بود داخل اتاق یه گوشه گریه میکرد

خب بچه خیلی شلوغه 

از صدای گذر آب چنان فهمیدم:تندتر از آب روان عمر گران میگذرد !زندگی را نفسی ست و ارزش غم خوردن نیست !آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست!

باید حواسش میبود

میگن بچه هر وخ خیلی ساکته داره ی غلطی میکنه همینه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

باید حواستون ب بچه میبود 

اینهمه ادم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید حواسش میبود میگن بچه هر وخ خیلی ساکته داره ی غلطی میکنه همینه

یا یه غلطی میکنه یا پی پی کرده تو شلوارش یه گوشه وایساده از پاچه هاش نریزه😂😂😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
باید حواسش میبود میگن بچه هر وخ خیلی ساکته داره ی غلطی میکنه همینه

اصلا ببین شلوغ داریم تا شلوغ این بچه فضاییه به خدا 

سریع راه رفت

همه چی میخوره

بخدا حرفم میزد از کوچیکی

از صدای گذر آب چنان فهمیدم:تندتر از آب روان عمر گران میگذرد !زندگی را نفسی ست و ارزش غم خوردن نیست !آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست!
یا یه غلطی میکنه یا پی پی کرده تو شلوارش یه گوشه وایساده از پاچه هاش نریزه😂😂😂

خخخ دقیقن

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
باید حواستون ب بچه میبود  اینهمه ادم

نه فردا یه مهمونی داریم همه درگیر تدارکات و اینا بودن

مقصره چون بچه این سنی یک ثانیه نباید ول کنی  ولی سرزنش کردنش هم اشتباهه چون بیچاره مادر هزار ج ...

گناه داشت واقعا همه حمله کرده بودن بهش

وای خدا دختر دایی من ۵ سالشه شیطونی های خطر ناک میکنه😪میاد خونمون همچی رو زیررو میکنه مامانشم میخند ...