2777
2789
عنوان

خواهر بی ملاحظه

234 بازدید | 19 پست

یه خواهر دارم خیر سرش روانشناسی خونده و شغلشم مشاوره است . شوهر من خسیسه  یه روز تو جمعی که یکی از دامادهامون هم بود  بحث خسیسی شوهر من پیش اومد ( آخه همه می دونن)   یهو همین خواهرم برگشت گفت  مردی که به زنش پول نده زنش ممکنه به فساد کشیده بشه . خدا شاهده اینقدر از این حرفش ناراحت شدم  جاش نبود جواب محکم بهش بدم  چون مطمعنم دعوامون میشد و تا ابد باهاش قهر میشدم  آخه خیلی باهاش دوست بودم و دوسش دارم ولی این حرفو که باعث تحقیر من شد رو انتظار نداشتم ازش . نمی تونم ببخشمش خیر سرش مذهبی هم هست . 

نمی دونم اگر دوباره همچین حرفی بزنه چی جوابشو بدم  دیگه برام مهم نیست باهاش قطع رابطه کنم

این نیز بگذرد .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید  اینطوری    گفته که  شوهره  به خودش بیاد

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بی هوا این حرف رو زده.حواسش نبوده

حتما تو خلوت ازش گله کن .بهش بگو میدونم منظورت من نبودم ولی بقیه از حرفهات چه برداشتی میکنن

ناسلامتی تو مشاوری.این چه حرفیه تو جمع

بنظر من به فکر این نباش که بعدا چه جوابی بهش بدی

خواهرته غریبه که نیست بهش زنگ بزن بگو خداهر عزیز این چه حرفیه که تو جمع زدی .... یجوری باهاش حرف بزن که متوجه اشتباهش بشه

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
شوهرم اونجا نبود

شاید رو بی  عقلی یه چی   گفته

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شایدم از رو عقده بوده . آخه با اینکه فاصله سنی ما خیلی زیاده و خیلی دیر تر از اون ازدواج کردم وضع ما ...

شاید ول کن اهمیت نده تو بزرگ تری؟

نه ده سال کوچیکترم

اها    ولی بازم میگم بیخیالش