2777
2789
عنوان

دعوامون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن مادرشوهرت فرستادتش آمار بگیره

خیلی نامحسوس بفرستش دنبال نخود سیاه

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

عزیزم بهتره با شوهرت بحث نکنی اگه درکت نمی کنه 

راه حل دیگه ای پیدا کن 

مثلا گرمی هوا واینکه نمیتونی لباس راحت بپوشیو بهونه کن برو اخر هفته ها دوسه روز خونه مادرت اینا به شوهرتم بگو بیا اگه نیومد پیش داداشش بمونه 

یه مدت شوهرت ببینه تو از رو اذیت شدن نمیتونی خونه بمونی خودش دک می کنه داداششو

با زبون نمبشه دوماهه میگم هی شوهرم میگه نمبتونم بگم نیا

بهش بگو مامانت زنگ زد گف بیا  بفرس بره مامانه اگه زنگ زد بگو خقیقتش ما میریم بیرون خاسم دلش نشکنه خرکه نیس میفهمه 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

تنها راه اینه ک وقتی شوهرت نیس خوراکیا خوردنیارو جمع کنی جلوش نزاری قایم کن بعدم بگو تموم شده تا کمر شوهرت زیر خرج بشکنه همش یخچالو مجبور شه پر کنه شام و ناهارم جلوش نزار اگ شوهرت اومد خودت بزن ب مریضی بگو مریضپ نتونستم درست کنم ببین پسر بچها خیییلی رو شکمشون حساسن

دقیقا خیلیییی شلوغ میکنه مادرشوهرمم دیگ ۵۰ سالشه مخش نمیکنه میفرسته سر من

باور کن پدر شوهرت به زنش میگه بچه رو بفرست اونجا که خودشون راحت باشن باید مشکل رو پیش پدرشوهر بررسی کنی عزیزم

وکیل دادگستری

من خواهر شوهرم هی بچشو میفرستاد اینجا 

دیگه رو ندادم بهشون 

در حدی که فهمیدن خونه هستم و درو براش باز نکردم

الآن دیگه کم میفرسته شاید ماهی یک بار 

قبلا هر روز میفرستاد  تا شوهرم میرفت سر کار 

این بچه اینجا نگهبان من بود 

بهش گفتم برو خونتون من که هم بازی تو نیستم 

هر وقت مامانت اومد تو ام باهاش بیا دیگه تنهایی نیا😕😐

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

خیلی بی  درکی یا مجردی یا مردی یا خودتو زدی به...

اولا از رو یه پیام نمیتونی قضاوت کنی که من بی درکم یا بادرکم 

دوماً مودب صحبت کن 

سوما من حرفم اینه که آدم اگه از چیزی ام ناراحته درست بیانش می‌کنه هرکس خانوادش براش مهمه اینکه بگی غلط کرده خیلی زشته راه داشت تا حرفشو درست بزنه بد گفته بدم جواب گرفته

🙂