بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا چرا ما عادت داریم انقد بد دیگران رو بگیم هر چقد که اون شخص بد باشه
عزیرم شما هم دارین قضاوت میکنینا ایشون خیلی اذیتم میکنن بخدا قسم من کاری ب کار هیشکی ندارم حالا باور نمیکنی میتونی بدون قضاوت تاپیک و ترک کنی موفق باشی
جاری من وضع اقتصادیشون توی خانواده شوهرم از بقیه بهتره فوق العاده اهل پز دادن هست کوچکترین چیزی که میخره میخواد به نمایش بزاره و مدام میخواد پز بده و ازخود راضی هست و بی ادب واقعٱ ازش بدم میاد اما تحملش میکنم به روی خودم نمیارم نه اینکه حسودی کنم چون اکثرٱ خانواده خودم وضع مالی خیلی عالی دارن و دکترن یا طلافروشی دارن و چشمم از این جور چیزا پره و جلوه نداره
مشکل از برادر شوهره هوله شماس.. وقتی ب زن و زندگی اهمیت نمیده اون خانم بیچاره ام دل و دماغی نداره ب ...
عزیز من چرا بزعکسش درست نباشه؟؟فک کردی از اول خیانت میکرد؟؟نخیر ایشون بوی بد عفونت گرفته نمیذه حتی دکتر حالا اینچیزا شخصیه ولی من گفتم اینارو بدونین چجور ادمیه ک بعد میاد حسودی مارو میکنه نیش و کنایه میزنه هرجا میره میگه این بچه د ار نمیشه منو میگه منم میتونم مث خودش جواب بدم ب مردم بگم اینم شوهرش سرش هوو اورده ولی در اخلاقم نیس حالا گفتم بیام اینجا بگم چیکار کنم از اذیتاش