2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خرج میکنه اصلا چه ربطی به استارتر داره؟😄  یا بقیه چیزا ناراحته باهاش رفت و امد نکنه&nb ...

خاهر عزیز دوست گلم همین خصوصیاتو ک داره فک میکنه بقیه هم دارن ن بمن ربطی نداره ولی ب اون چ ربطی داره ک شوهر من گناه داره!!!! میخام بگم اگه کسی گناه داره شوهر خودشه منظور من این بود مدام نیش میزنه هرجا میذه میگه این بچه نداره یعنی من!!)

اینو دیگه باید ی فکر اساسی بکنی براش وگرنه زندگی را به آدم زهرمیکنن این جور آدما

میخام بگم خودش هیچی نیس فقططط خبر میاره و میبره منم ک اکثرا میگم هرکی هرچی میخاد بگه در موردم بگه خدا ک میشنوه و میبینه باز شروع میکنه شوهرت گناه داره خیلی ناراحتشیم!!!منظورش اینه من نمیرسم بشوهرم میگه شپهرت مث داداشمه از نظر اونا داداشش مظلومه و زنش عفریته

میخام بگم خودش هیچی نیس فقططط خبر میاره و میبره منم ک اکثرا میگم هرکی هرچی میخاد بگه در موردم بگه خد ...

قشنگ میفهمم چی میگی چون خودم ۱۴سال درگیر همچین آدم خدا نشناس بودم دیگه ۳ساله قطع رابطه کردم راحت ترم ولی بازم تیر ترکشش بهم میخوره

قشنگ میفهمم چی میگی چون خودم ۱۴سال درگیر همچین آدم خدا نشناس بودم دیگه ۳ساله قطع رابطه کردم راحت ترم ...

بنظرت بهش بگم شوهر خودت بیشتر گناه داره؟؟اگه گفت چرا میگم بهمون دلیلی ک فک میکنی شوهرم گناه داره. یا غیر مستقیم بگم بعضیا بوی گند تعفنشون از هزارمتری میاد بعد میگن مردا زن دوم میگیرن خب حق داره همچین مردی بره زن بگیره

بازم تاپیک از جاری!خب عزیزم تو هم غیرمستقیم بگو من هم دلم برای برادرشوهرم میسوزه که زنش عیب خودشو نمیدونه دنبال عیب دیگرانه.  عیب کسان منگر و احسان خویش/ دیده فرو بر به گریبان خویش.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
وقتی پست اول نذاشتی اخلاق خودتم معلومه

😂😂😂🤣

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

پست اول همه رو نگفتی الان تند تند داری قضاوت میشی🙁

خب اگه از اول کامل بگی طرفم دو دوتا چارتا میکنه بعد نظر میده

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
واااای اینو بگم دعوا میشهههه بدددد قاطی میکنه

خب بگو ما در کنار هم بخوبی و خوشی زندگی می کنیم و همین طوری هم خوشبختیم.هر وقت که بخوایم بچه دار میشیم. 

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...