2777
2789
عنوان

زن املاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
ای وای😟😟😟  این فکر کرده من خواهره همسرمم،اخه مامان بابای خودمم خونه بودن

خب مگه اول ۲ نفری باهم نرفتید مشاوره املاکی؟؟؟

اون موقع نبود اون خانومه؟؟؟؟ شما رو ندید؟؟؟

۵ بار تا حالا تعلیق شدم.🤕🤕🤕🥺🥺🥺                                دیگه حرف سیاسی نمیزنم.🙄😐😒😒😒
خب مگه اول ۲ نفری باهم نرفتید مشاوره املاکی؟؟؟ اون موقع نبود اون خانومه؟؟؟؟ شما رو ندید؟؟؟

ن فقط شوهرم رفت 

خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس اینجور زنا انقد مستقل هستن که چشمشون دنبال مرد زندار نیست اون مدلش اینجوریه با همه اینجوره حساس ...

چرا پس وقت بی وقت پیام میدع؟خب کار داره زنگ بزنه 😖

خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤
ن فقط شوهرم رفت 

اگه این رفتارش ادامه پیدا کرد سعی کنید مشاوره املاکی رو عوض کنید.

چیزی که زیاده مشاوره املاکی. 

۵ بار تا حالا تعلیق شدم.🤕🤕🤕🥺🥺🥺                                دیگه حرف سیاسی نمیزنم.🙄😐😒😒😒
چقدر مردم بیشعورن  عصبی میشم واقعا  عزیزم خودت دیگه از این بعد حرف بزن باهاش

هم جنس خود ادمه که باعث همه چی میشع!درسته میگن مرد خودش فلانه فلانه!اما وقتی زنی اینجوری عشوه میاد اینجوری ناز میریزه والا من که زنم دلم میخواد باهاش حرف بزنم چه برسه به یه مرد! صدتا املاکی دیدم بخدا،اما ن دراین حد 

خب دفعه بعد که زنگ زد تو گوشیو بردار یجوری بفهمون که همسرشی،اگه ول کرد که هیچ اگه ول نکرد املاکیتون ...

مثلا چجوری؟باز میاد امشب،چی بگم؟؟؟

بعد بهم میگه بد دلی 🤦🏻‍♀️

هستی دیگه عزیزم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
عزیزم حق داری واقعا. اینجور زنای بی حیا زیاد هستن. فک کن ما روز نامزدیمون رفته بودیم آتلیه. حالا آ ...

این دیگه ته هرزگی و ببخشید ج ن د گی بوده

ببخشید این جوری گفتم چون واقعا حرصم میگیره این آدما یه ذره وجدان ندارن

این دیگه ته هرزگی و ببخشید ج ن د گی بوده ببخشید این جوری گفتم چون واقعا حرصم میگیره این آدما یه ذره ...

من به خدا واگذارش کردم. شب نامزدی منو برام زهر کرد.