2777
2789
عنوان

زن املاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 42 پست
نه نه! بد حرف زدن منظورمه، زنگ زده شوهرم میگه من تازه از سرکار اومدم مشتری نیارید،میگه ای جانم اخی خ ...

مطمئن باش یه اجازه ای از جانب همسرت صادر شده ک اینقدر راحت حرف میزنه

وگرنه که شوهرت ب عنوان مرد متاهل باهاش برخورد کنه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
مطمئن باش یه اجازه ای از جانب همسرت صادر شده ک اینقدر راحت حرف میزنه وگرنه که شوهرت ب عنوان متاهل ب ...

😔

خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد حرف زدن منظورمه، زنگ زده شوهرم میگه من تازه از سرکار اومدم مشتری نیارید،میگه ای جانم اخی خسته نبا ...

😐😐😐😐😐وا متاهله؟

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
بد حرف زدن منظورمه، زنگ زده شوهرم میگه من تازه از سرکار اومدم مشتری نیارید،میگه ای جانم اخی خسته نبا ...

خب عزيزم املاكيا كلا بايد زبون باز باشن حالا اين چون زنه شما ناراحت شدي☹️

حق داري قانع شدم☹️

🕊🤍
نمیدونم، ب همسر من اینجوری گفت

خب از همسرت بخواه تورو طرف کنه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
خب عزيزم املاكيا كلا بايد زبون باز باشن حالا اين چون زنه شما ناراحت شدي☹️ حق داري قانع شدم☹️

اخه باید رعایت کنن ،بخدا خیلی با عشوه حرف میزد خییییلی خییییلی 

خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤

عزیزم حق داری واقعا. اینجور زنای بی حیا زیاد هستن.

فک کن ما روز نامزدیمون رفته بودیم آتلیه.

حالا آتلیه برای پسرخالمم بود.

شاگرد پسرخالم که عکاس بود خیرسرش اصلاااااااااااااا تو عکس گرفتن ژست های منو درست نمیکرد یا اگه مثلا موهام جلو چشمم بود من متوجه نبودم نمیگفتم درست کن موقع عکس گرفتن.

واییییییییییی فقط شوهرمو جلو چشمم دست مالی می‌کرد.

آخر سر اونجایی صدام در اومد که شوهرم نشست رو صندلی بعد دختره گرفت دستشو گذاشت دقیقا نیم میلیمتری اونجای شوهرم که پاهاتو بازتر بزار خیلی چسبیده.😒😒😒😒😒

بهش گفتم بیا بگیر واسه خودت. چته عفریته؟؟؟ 😠😠

حالا قبلشم که به جاهای دیگه همسرم دست میزد خود همسرم میگفت نکن و اینا.خودم درست میکنم ولی به خرجش نمی‌رفت که نمی‌رفت.

آخرشم بعد از ۴ ماه گندش در اومد که در نبود پسرخالم پسر های مختلف می‌برد آتلیه و بعدم اخراجش کرد پسرخالم.

۵ بار تا حالا تعلیق شدم.🤕🤕🤕🥺🥺🥺                                دیگه حرف سیاسی نمیزنم.🙄😐😒😒😒
عزیزم حق داری واقعا. اینجور زنای بی حیا زیاد هستن. فک کن ما روز نامزدیمون رفته بودیم آتلیه. حالا آ ...

ای وای😟😟😟 

این فکر کرده من خواهره همسرمم،اخه مامان بابای خودمم خونه بودن 

در ضمن من جای شما باشم ساده بازی در نمیارم که وایی من زبون ندارمو اینا.

خیلی صریح به همسرت بگو لطفا یه مشاور املاک دیگه برید. 

و شماره این خانوم رو هم بلاک کنید.

۵ بار تا حالا تعلیق شدم.🤕🤕🤕🥺🥺🥺                                دیگه حرف سیاسی نمیزنم.🙄😐😒😒😒

چقدر مردم بیشعورن 

عصبی میشم واقعا 

عزیزم خودت دیگه از این بعد حرف بزن باهاش

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم