میخوام با یه شماره دیگه ب خانومی ک یه هفته س با شوهرم راچب خونه در ارتباطه پیام بدم بگم کمتر با مرد متاهل لاس بزن کوری زنش وایستاده! چون خونه رو داریم میفروشیم با مشاور املاک یه خانومی هس ک شوهرم درارتباطه راجب مشتری اوردن اینا ! یعنی حرصم گرفته بدهااا!!!! اومد خونمون مامان بابام بودن فکر کرده من خواهره شوهرمم
خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤
چقدر مردم بیشعورن عصبی میشم واقعا عزیزم خودت دیگه از این بعد حرف بزن باهاش
هم جنس خود ادمه که باعث همه چی میشع!درسته میگن مرد خودش فلانه فلانه!اما وقتی زنی اینجوری عشوه میاد اینجوری ناز میریزه والا من که زنم دلم میخواد باهاش حرف بزنم چه برسه به یه مرد! صدتا املاکی دیدم بخدا،اما ن دراین حد
خدا هست ❤کار ما یعنی خوبی و بدی ها به خود انسان برمیگرده💛 تو دلیم ،عاشقتم همه وجودم❤❤❤
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊