2777
2789
عنوان

قند لب مرز 😢

897 بازدید | 13 پست

دوستان من میخواسم اقدام کنم واسه بارداری اما فهمیدم قندم لب مرزه ، یکبار 100 بود و ماه بعدش 106 ، البته بدون هیچ رژیمی ، من خیلی پرخورم کلا ، الان دو هفته ای میشه رژیم جدی گرفتم ، با دستگاه قند ناشتامو گرفتم 90 بود ، ب این دستگاها میشه اعتماد کرد؟؟

خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ۹۰ خوبه.منم بارداری اولم وقیقا مثل تو بودم.دو ماه رژیم کاملا بدون قند گرفتم بعد باردار شدم هیچ م ...

خداروشکر عزیزم 😍 شما قندت چند بود قبل بارداری؟؟ الانم قندتو چک میکنی؟؟ من پیاده روی هم انجام میدم هرروز

خدایا شکرت💜

من تو بارداری قندم بالا رفت خودم کنترلش کردم. غذامم اصلا کم نکردم چون خیلی اهل شیرینجات نیستم. به برنج حتما شوید یا سبزی بزن و حبوباب. خیل قند و نشاسته برنج رو کم میکنه. همراه غذات حتما سبزیجات زیاد بخور. 

خداروشکر عزیزم 😍 شما قندت چند بود قبل بارداری؟؟ الانم قندتو چک میکنی؟؟ من پیاده روی هم انجام میدم ه ...

عین تو لب مرز بود دقیقا.رفتم دکتر غدد‌.متفورمین خوردم هرروز.با پیاده روی و قطع قند.اوکی شد.نه دیگه چک نمیکنم

تورو سننه قربونت برم!!!!
من تو بارداری قندم بالا رفت خودم کنترلش کردم. غذامم اصلا کم نکردم چون خیلی اهل شیرینجات نیستم. به بر ...

اره دقیقا همینکارارو میکنم بخدا ، کلی ورزش ، شب ها فقط کدو داخل ماست رنده میکنم میخورم ، 

خدایا شکرت💜
اره ۹۰ خوبه.منم بارداری اولم وقیقا مثل تو بودم.دو ماه رژیم کاملا بدون قند گرفتم بعد باردار شدم هیچ م ...

مادر منم لب مرزه. شما رژیمت چطوری بود؟ فقط قند ساده رو کم کردی یا نون و برنج و اینا هم محدود کردی؟

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
عین تو لب مرز بود دقیقا.رفتم دکتر غدد‌.متفورمین خوردم هرروز.با پیاده روی و قطع قند.اوکی شد.نه دیگه چ ...

خب خداروشکر عزیزم ، ب من متفورمین نداد ، کلی هم اصرار کردم دارو بده ، گف فقط رژیم 😐

مرسی عزیزم بابت اینکه تاپیکمو جواب دادی و کلی امیدوارم کردی ، نیاز داشتم ب انگیزه ، انشاالله نینی قشنگت به سلامتی و دل خوش بیاد بغلت 😍😘🌼

خدایا شکرت💜
مادر منم لب مرزه. شما رژیمت چطوری بود؟ فقط قند ساده رو کم کردی یا نون و برنج و اینا هم محدود کردی؟

من سنم کم بود خب.قضیه با مادر شما فرق داره.من فقط قند مصنوعی و قطع کردم

تورو سننه قربونت برم!!!!
خب خداروشکر عزیزم ، ب من متفورمین نداد ، کلی هم اصرار کردم دارو بده ، گف فقط رژیم 😐 مرسی عزیزم باب ...

اومده عزیزم بغلم.بچه اولم چهار سالشه.تهران یا کرج نیستی؟

تورو سننه قربونت برم!!!!