2777
2789
عنوان

بکنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 53 پست

ب نظرم نکنی بهتره

گردنبند قشنگتره

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
تو بکن  تو بکن😐

😂

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب نظرم نکنی بهتره گردنبند قشنگتره

اخه ده ساله دارمش بدون استفاده اصلا نمیپوشم زنجیزشم کوتاس اصلا معلوم نیس

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
نکنی بهتره فردا صبح فکرشو بکن

😅

بستگی به خودتون داره . ولی نظر من نکن  اگر عوض کنی پول طلا دست میفروشی ولی طلا نو میخری . معاو ...

بااجرت خیلی کم

وایسا پنج شنبه بکن عوض

🙄😅

اخه ده ساله دارمش بدون استفاده اصلا نمیپوشم زنجیزشم کوتاس اصلا معلوم نیس

خب پس با ی دستبند عوضش کن،چون اگه النگو بگیری مجبوری همیشه دستت کنی و تو این اوضاع بهتره موقع بیرون رفتن طلا همراهت نباشه،اگه دستبند بگیری جایی خاستی تنها بری میتونی درش بیاری بزاری خونه

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂