2777
2789
عنوان

بکنم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تک دوس دارم

یه تک داشتم محشر خیلی خوشگل بود همه دوسش داشتن اون موقع گرون خریدم الان دیگه احتمالا ۲۰ واندی قیمتش باشه حیف مجبور شدم بفروشم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

قربون عنوانت🤣🤷‍♀️

عینک نمیزد که نگن عینکیه یه روز چاله ی جلو پاش رو ندید و خورد زمین از اون روز به بعد چلاق صداش میکردن........                                                           بخاطر خودت زندگی کن😊
اگه جو خانوادگیتون ازاده وهمیشه بدون روسری واینا هستین گردنبندو بزار

من خودم ازاون محجبه های سختگیرم خخ.امشب تنها فرد تو مراسم عقد که چادری بود من بودم بقیه لخت‌

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
قربون عنوانت🤣🤷‍♀️

مثبت بیندیش خواهر خخ

نهههه نکن😂شوخی کردم بکن

اخرش چه کنم 😆

مثبت بیندیش خواهر خخ

این ساعت سخته مثبت اندیشی 🤣🤣

عینک نمیزد که نگن عینکیه یه روز چاله ی جلو پاش رو ندید و خورد زمین از اون روز به بعد چلاق صداش میکردن........                                                           بخاطر خودت زندگی کن😊
خب پس با ی دستبند عوضش کن،چون اگه النگو بگیری مجبوری همیشه دستت کنی و تو این اوضاع بهتره موقع بیرون ...

خو همون دستبند منظورمه

این ساعت سخته مثبت اندیشی 🤣🤣

😅

آخجون فکر کردم فقط من منحرفم😂

نه تو تنها نخواهی ماند😅