گردنبندمو با النگو تک عوض بکنم؟اخه گردنبند معلوم نیست
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط همتوی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
اخه ده ساله دارمش بدون استفاده اصلا نمیپوشم زنجیزشم کوتاس اصلا معلوم نیس
بستگی به خودتون داره . ولی نظر من نکن اگر عوض کنی پول طلا دست میفروشی ولی طلا نو میخری . معاو ...
بااجرت خیلی کم
اخه ده ساله دارمش بدون استفاده اصلا نمیپوشم زنجیزشم کوتاس اصلا معلوم نیس
خب پس با ی دستبند عوضش کن،چون اگه النگو بگیری مجبوری همیشه دستت کنی و تو این اوضاع بهتره موقع بیرون رفتن طلا همراهت نباشه،اگه دستبند بگیری جایی خاستی تنها بری میتونی درش بیاری بزاری خونه
کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط همتوی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂