ghjkmnn مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 404 عنوان بشتابید 152 بازدید | 19 پست بنظر شما کارما وجود داره یا کسی که دلتونو شکسته و بااحساستون بازی کرده یروز جواب کارشو میبینه؟؟؟؟یا آدمی که به ناحق پولاتونو ببره سزای کارشو میبینه؟وتوام فقد ب خدا واگذارش کنیاطرافتون کسی این ظلمو در حق خودتون یا بقیه کرده که جوابشو خدا بهش بده ؟؟ 1400/03/12 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٠بيتاب٠ عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 5620 كارما هستولي من بااينكه ادم كينه اي نيستم صبورم نيستم پس خودم كارماي خودم ميشم دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
ghjkmnn مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 404 بله میده خدا دیدید بچشمچقد بعد من دیگه صبرم سراومده
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16380 بله،برای خود بنده زیاد اتفاق افتاده،خصوصا به هرکسی بدی کردم به بد ترین نحو کارما مجازاتم کرد، همین چندساعت پیش هم بخاطراین موضوع داشتم گریه میکردم وبه خودم قول دادم تامیتونم به دیگران خوبی و مهربونی کنم... {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
tanha_tarin عضویت: 1399/12/21 تعداد پست: 72 دیدید بچشم چقد بعد من دیگه صبرم سراومده زمانش رو نمیشه گفت شاید یه دفعه دیدی خدا بعد ۲۰ سال جواب کارش رو دادچوب خدا صدا نداره
ghjkmnn مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 404 بله،برای خود بنده زیاد اتفاق افتاده،خصوصا به هرکسی بدی کردم به بد ترین نحو کارما مجازاتم کرد، همین چ ... چقدر بعد خدا مجازاتت کردشدت کار بدت زیاد بود
ghjkmnn مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 404 زمانش رو نمیشه گفت شاید یه دفعه دیدی خدا بعد ۲۰ سال جواب کارش رو داد چوب خدا صدا نداره من ایقد دلم پره از خدا حتی منتظرم سزای کار تک تک شونو ببینم
پروازدرخواب عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 452 آره فقط میسپرم به خدا، اونم خوب حالشونو گرفته خدایا ممنونم لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇♀️🙇♀️🙇♀️
ghjkmnn مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 404 آره فقط میسپرم به خدا، اونم خوب حالشونو گرفته خدایا ممنونم اونوقت حس خوبی داشتی ک مجازات شدن
پروازدرخواب عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 452 اونوقت حس خوبی داشتی ک مجازات شدن آره چون به ناحق دلمو شکسته بودن اما باز نبخشیدم متاسفانه لطفاً خواهشاً برای حاجتم صلوات بفرستید، خدا حاجت همه شما رو روا کنه🙇♀️🙇♀️🙇♀️
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16380 چقدر بعد خدا مجازاتت کرد شدت کار بدت زیاد بود دیگه دقیق نمیدونم که چقدرطول کشید،ولی اینو بدون که دیریازود جواب تمام کارهای که میکنیمو توهمین دنیا پس میدیمبله متاسفانه کارهای منفی زیادی کردم که همشم از روی عقده و نفرتم بود.. {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
ghjkmnn مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 404 آره چون به ناحق دلمو شکسته بودن اما باز نبخشیدم متاسفانه منم هیچوقت نمیتونم این آدما رو ببخشم من ادمیم ک زود میبخشم ولی اینا واقعا بهم زخم زدن