2777
2789
عنوان

جهیزیه

192 بازدید | 12 پست

وسایل ریزه میزه سر دستی مانند گوشت کوب قالب فلافل واین چیزا رو از الان شروع کنم برا جهیزیه بخرم یا زوده بزارم اخر کار؟

شما وسایل کوچیک سر دستی چیا خریدین؟

چيزايي ك از مد افتادني نيست

بخر اگه فكر ميكني لازمه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزاری آخرکار بهتره 

گوشکوب 

بیفتگ 

قالب شیرینی 

وردنه 

قالب ژله 

اسپنددون

شعله پخش کن 

اسکاچ 

جااسکاچی 

هسته گیر 

گردوشکن 

بادام شکن 

گردوخوردکن 

بقیه اش یادم نیس

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
مثلا چ چیزایی رو بخرم میشه برام توضبح بدی؟

خرت پرت هاي ريز اشپزخونه

توو گوگل برني ليست كاملشو مياره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بزاری آخرکار بهتره  گوشکوب  بیفتگ  قالب شیرینی  وردنه  قالب ژله  ...

وای هرچی فکرش میکنم خیلی زیاده

گیر لباسی

نی شرب

یخدان

گردو شکن

سیر له کن

و این چیزا هم بخرم

وای هرچی فکرش میکنم خیلی زیاده گیر لباسی  نی شرب یخدان گردو شکن سیر له کن و این چیزا هم ب ...

آره 

گیره لباس روسرویس پلاسکو هست 

بندرخت بگیر 

قندشکن 

فندک 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه تیکه های بزرگ جهیزیه باتوئه اول بزرگ هارو بخر 

تقریبا نصف بیشتر جهیزیه بامنه

گفتم هروقت میرم بیرون تیکه کوچیک دم دستی رو هی بخرم ک هم بعدا سختم نشه هم یادم نره

بادام شکن و  گردو شکن ابزارش باهم فرق داره؟ بعد سیخ وجا سیخی و این چیزام لازمه اره؟

آره فرق داره 

اگه اهلش هستید بخرید 

من سیخ کباب وجوجه وجاسیخی خریدم 

پشیمون نیستم به کارم میاد