zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 عنوان جهیزیه 192 بازدید | 12 پست وسایل ریزه میزه سر دستی مانند گوشت کوب قالب فلافل واین چیزا رو از الان شروع کنم برا جهیزیه بخرم یا زوده بزارم اخر کار؟شما وسایل کوچیک سر دستی چیا خریدین؟ 1400/03/12 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 چيزايي ك از مد افتادني نيستبخر اگه فكر ميكني لازمه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 چيزايي ك از مد افتادني نيست بخر اگه فكر ميكني لازمه مثلا چ چیزایی رو بخرممیشه برام توضبح بدی؟
لوریتا۲۴ عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 19727 اگه تیکه های بزرگ جهیزیه باتوئه اول بزرگ هارو بخر Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 بزاری آخرکار بهتره گوشکوب بیفتگ قالب شیرینی وردنه قالب ژله اسپنددونشعله پخش کن اسکاچ جااسکاچی هسته گیر گردوشکن بادام شکن گردوخوردکن بقیه اش یادم نیس راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123866 مثلا چ چیزایی رو بخرم میشه برام توضبح بدی؟ خرت پرت هاي ريز اشپزخونهتوو گوگل برني ليست كاملشو مياره دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 بزاری آخرکار بهتره گوشکوب بیفتگ قالب شیرینی وردنه قالب ژله ... وای هرچی فکرش میکنم خیلی زیادهگیر لباسی نی شربیخدانگردو شکنسیر له کنو این چیزا هم بخرم.؟
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 بزاری آخرکار بهتره گوشکوب بیفتگ قالب شیرینی وردنه قالب ژله ... بادام شکن و گردو شکن ابزارش باهم فرق داره؟بعد سیخ وجا سیخی و این چیزام لازمه اره؟
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 خرت پرت هاي ريز اشپزخونه توو گوگل برني ليست كاملشو مياره مرسی عزیزم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 وای هرچی فکرش میکنم خیلی زیاده گیر لباسی نی شرب یخدان گردو شکن سیر له کن و این چیزا هم ب ... آره گیره لباس روسرویس پلاسکو هست بندرخت بگیر قندشکن فندک راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 اگه تیکه های بزرگ جهیزیه باتوئه اول بزرگ هارو بخر تقریبا نصف بیشتر جهیزیه بامنهگفتم هروقت میرم بیرون تیکه کوچیک دم دستی رو هی بخرم ک هم بعدا سختم نشه هم یادم نره
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40697 بادام شکن و گردو شکن ابزارش باهم فرق داره؟ بعد سیخ وجا سیخی و این چیزام لازمه اره؟ آره فرق داره اگه اهلش هستید بخرید من سیخ کباب وجوجه وجاسیخی خریدم پشیمون نیستم به کارم میاد راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤