کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 عنوان سردرد بارداری 94 بازدید | 6 پست کیا تجربه شو داشتن؟! چیکار کردین ک خوب شدین دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍 1400/03/12 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarahkh عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3830 وای خیلی بده دلم نمیخواد اصلا یادم بیاد.من سرمو میبستم میخوابیدم.خیلی شدید بود یه استامینوفن 325هم میخوردم. دخترم و پسرم زندگیمه❤️
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 وای خیلی بده دلم نمیخواد اصلا یادم بیاد.من سرمو میبستم میخوابیدم.خیلی شدید بود یه استامینوفن 325هم ... من از غروب دوتا خوردم. اما خ درد دارم.. دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 با ویکس سرمو مالش میدادم. ویکس ندارم.. وقتی دراز میکشم خوبه.. اما نمیتونم بشینم یا بلند شم.. از شدت درد نبض میزنه سرم دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
sarahkh عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3830 ویکس ندارم.. وقتی دراز میکشم خوبه.. اما نمیتونم بشینم یا بلند شم.. از شدت درد نبض میزنه سرم میذونم عزیزم خیلی بده استراحت کن.دیکه قرص هم نخور برای بچه خوب نیس. دخترم و پسرم زندگیمه❤️
کــیـkimiaمیا مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 1233 میذونم عزیزم خیلی بده استراحت کن.دیکه قرص هم نخور برای بچه خوب نیس. ممنون عزیزم از راهنماییت🌹❤️ دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍