2777
2789
عنوان

❌خواستگاري❌

135 بازدید | 13 پست

اگه خونوادتون بفهمه با ي پسري دوست بودين و اون موقع خب اون پسر جايگاهي نداشته ك بياد جلو براي ازدواج،مامانتونم گوشيتونو بگيره و رابطه تموم بشه ولي بعدا مجدد اون پسر بياد سراغتون و همه چيو تغيير بده از خونه زندگيش و موقعيت شغلي و...تا طرز رفتار و...

و الان بخواد بياد خواستگاريتون ولي مادرتون هي توي اين دوسال بگه اون پسر از تو پايينتر بود واست كاري نكرد و بدردت نميخورده

چيكار ميكنين؟

(٤.٥پيش با ي پسر اشنا شدم ك اون موقع تقريبن صفر بود،توي دفترخونه كار ميكرد با حقوق٣-٤تومن،منم سطح زندگيم و موقعيتم بالا بود و خب خواستگاراي زيادي داشتم،ب هر بهونه اي ردشون كردم،دو بار عيد مامانم متوجه رابطمون شد و گوشيمو گرفت سال ٩٧عيدش بود،گذشت من كنكورمو دادم و قبول شدم و پسره برگشت و گفت ميخواد ادامه بديم باهم تا شرايطش اكي شه،تا قبل اون موقع برام زياد كاري نكرد در حد اينكه دوبار باكس گل خريده بود و يدونه شال،بعد اون موقع دي ٩٧همو ديديم برام ي گردنبند خريد،و ب هرمناسبتي ي انگشتر و عطر گرون و ...خريد ماشينشو عوض كرد ي سوزوكي خريد و ارشد حقوق دانشگاه تهران خوند و الانم ي خونه ١٠٠متري دوسال ساخت توي شهرك محلاتي خريده و خونه خودشونم سعادت اباده،حقوقشم ماهي ١٢تومنه و اگه ماموريت داشته باشه تا ٢٤تومنم ميرسه،مامانش گفته حالا ك شرايطتت جور شده بريم خواستگاري دختري ك ميخواستيش،الان مشكل اينجاست من نميدونم چجوري ب مامانم بگم ك ميخوان بيان چون فك ميكنه رابطمون تموم شده،هميشه هم پسره رو مسخره ميكنه ك اون هيچي نداش سرتو كلاه گذاشت خيلي احمق بودي،و اينكه از نظر قيافه ميگه تو سرتر از اون بودي،الان نميدونم ب مامانم خودم قبل از تماس مامان پسره بگم يا بزارم مامانش اول ز بزنه خونمون؟چون مامانمم ب شدت حساسه ك چرا من خودم بهش نگفتم موضوعي رو توي دو راهيم،از طرفيم بخاطر گذشته سخته واسش ك بپذيره اين ادم انقد پيشرفت كرده)ممنون ميشم كمكم كنين خيلي بهم ريختم واقعا

شجاعتشو پیدا کن و بگو. هرچقدم مامانت عصبانی بشه ولی این حق توئه. یه کم خودخواهانه به خودت فکر کن

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به راحتی مگه دیگ مادریم هست دوس پسر ندونه چیه😂

نه ولي خيلي مخالفه با اين پسر بخاطر اينكه چتامونو خونده بود و توي اونا دعوام شده بود با پسره ك فك ميكردم با دوتا دختر بوده،اونا نوشته بودن كسي ك تو واسش ميميري قلادش دست ما بوده،بعدن فهميدم اصلن اونا دوست اين پسره رو ميگفتن و چون اسم اين دوتا يكي بوده فك ميكردن من با اون يكيم،ولي خب هيچوقت نتونستم اينو ب مامانم بگم چون ميفهميد هنوزم با پسره در ارتباطم و شرايط پسرع تا الان اكي نبود ك ح بزنم من

شجاعتشو پیدا کن و بگو. هرچقدم مامانت عصبانی بشه ولی این حق توئه. یه کم خودخواهانه به خودت فکر کن

اخه اون موقع ك فهميد انقد كتكم زد و دعوام كرد ك فقط دو هفته كبود بودم😞گوشيمو گرفت همه جا چكم ميكرد ميترسم الانم مثه اون موقع بشه،اون موقع من پشت كنكور بودم و مامانم خيلي شاكي بود،الان ولي ترم شيشم و خب اون موقع ١٨-١٩سالم بود الان٢٢سالم،نميدونم چيكار كنم

نه ولي خيلي مخالفه با اين پسر بخاطر اينكه چتامونو خونده بود و توي اونا دعوام شده بود با پسره ك فك مي ...

خب بگو دیگ برید تحقیق کنید راستو دروغشو درارید بعد منو بهش بدین چون میخوامش

❤️💍

منم مثل تو توی دوراهیم نمیدونم چه جور به مامانم بگم که معشوقم میخواد بیاد خواستگاری

من اگه مامانم نميدونس اصلن رابطمونو ميتونستم درستش كنم😭ولي اينكه ي سابقه ذهني خراب از پسره داره اوضاع رو واسم سخت كرده

خب بگو دیگ برید تحقیق کنید راستو دروغشو درارید بعد منو بهش بدین چون میخوامش

خيلي ميترسم از رفتار مامانم😭😭😭دعا كنين واسم ٢٢ميخواد مامانش ز بزنه،ب نظرت قبلش من ب مامانم بگم؟يا بزارم مامان پسره ز بزنه؟

من اگه مامانم نميدونس اصلن رابطمونو ميتونستم درستش كنم😭ولي اينكه ي سابقه ذهني خراب از پسره داره اوض ...

عزیزم مادر منم با این پسر مخالفه نه باخودش باشرایطش..چون مال یه شهر دیگس..میگه چطور تو رو نبینم ..هر روز باهاش حرف میزنم خدا کنه که راضی شه...حالا دونفر که همو بخوان خانواده ها نمیزارن

🌹همیشه عشق باشد..همیشه برکت🌹کورد کرمانشاه
خيلي ميترسم از رفتار مامانم😭😭😭دعا كنين واسم ٢٢ميخواد مامانش ز بزنه،ب نظرت قبلش من ب مامانم بگم؟يا ...

بزار مامان پسره زنگ بزنه..اینجور تو عمل انجام شده قرار میگیره

🌹همیشه عشق باشد..همیشه برکت🌹کورد کرمانشاه
عزیزم مادر منم با این پسر مخالفه نه باخودش باشرایطش..چون مال یه شهر دیگس..میگه چطور تو رو نبینم ..هر ...

ن مال ما جفتمون تهرانيم من پاسدارانم اون سعادت اباد

اون الان موقعيت شغلي و مالي و جايگاهش تثبيت شدس ولي نميدونم چجوري بايد مامانمو راضي كنم ك بابا بخدا اين اون ادم قبلي نيس 😭😭😭

بزار مامان پسره زنگ بزنه..اینجور تو عمل انجام شده قرار میگیره

خب من فقط اين اخلاق مامانمو ميدونم ك يدفه پاي تلفن ميگه اينا ك باهم نبودن و جا ميخوره بعدش كلي دعةام ميكنه ك چرا بهش نگفتم خودم و بايد از دهن يكي ديگه ميشنيد؟

نميدونم دقيقن بعد چ جوابي بدم اصلن بخوام قبلش بهش بگم چي بگم ك عصبي نشه🤦🏼‍♀️موقع امتحاناي ميانترم دانشگاهمم هس خيلي اعصابم خورده و ذهنم بهم ريخته