2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

215 بازدید | 65 پست

حالا اخر تاریخش کی شد؟

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۳ تیر

چرا باهامون این کار میکنن ؟

بخدا که روانین

من برنامم تا 15 تمام میشدicon

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

۱۳ تیر ولی باز معلوم نیست بد به حالت

ببخشید یه سوال

یه پزشک عمومی میتونه فقط مدرکشو رو بگیره ولی طبابت نکنه؟

یا اجباری شیفت بیمارستان بهش میدن؟

سلام هانی هستم از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم شما میزارین گوشیتون خاموش شه من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎

ببخشید یه سوال یه پزشک عمومی میتونه فقط مدرکشو رو بگیره ولی طبابت نکنه؟ یا اجباری شیفت بیمارستان بهش ...

انترنی که باید بری بعد بستگی داره به اینکه تعهدی باشی یا نه نباشی میتونی هرکار عشقت کشید بکنی

پزشک عمومی(انترن)

چرا باهامون این کار میکنن ؟بخدا که روانینمن برنامم تا 15 تمام میشد

برنامتو همیشه اجرا میکنی ؟ من بعضی وقتا ازش جا میمونم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

تازه پفتن در حال پیگیری هستن یهو دیدی گفتن مثبت

چی مثبت

نهای های دوازدهم که مثبت نمیشه

خدا کنم 13 تیر نباشه

برنامتو همیشه اجرا میکنی ؟ من بعضی وقتا ازش جا میمونم

الان اره یه هفته است رو روال افتادم دیگه خدا ختم بخیر کنه

سعی کن جا نمونی

الان اره یه هفته است رو روال افتادم دیگه خدا ختم بخیر کنهسعی کن جا نمونی

خداروشکر باشه سعیمو میکنمم ... راستی شما نمرات یازدهمتون خوبه؟ اگه مثبت نشه ترمیمی میکنید؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...