سلام من ۲۵سالمه و با یه اقای ۳۵ساله ارتباط داشتم ایشون اوایل خوب بود بعد دچار اعتیاد شد و شغلش رو ول کرد و ظاهرش هم کلی تغییر کرد الان مشکل اینجاس که نه راضی میشه درمانش کنیم نه راضی میشه بره سر کار همشم می خواد باهم بریم بیرون بعد همه ی خرجاام گردن منه منم کارگر تولیدی هستم و درآمدم زیاد نیس از طرفی هر وقتم می خوام باهاش کات کنم تهدید می کنه که آبرومو می بره چون ازم عکس لختی داره یا تهدید می کنه ماشین باباتو آتیش می زنم یا می گه خانوادتون با ماشین زیر می کنم واقعا موندم چه کار کنم حواسشم هست که اتو دستم نده
دوراه بیشتر نداری یا اینکه بری پیش پلیس و بگی فیلمتو داره که آبروت میره که از قبل باید فکرشو میکردی. یا سکوت کنی با یه ادم معتاد که تعادل روحی هم نداره ادامه بدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها به ما چه ربطی داره چرا فلان مدل عکس داره از ایشون مگه مفتش هستیم همه ما رازهای سر به مهر داریم که اگه پرده بیفته مادر پدرمون هم نگاهمون نمیکنن شماتت نکنید مستاصل هست بدترش نکنید هر انسانی ممکن الخطا هست متر خدا نشید خدا ستار العیوب و غفار الذنوب هست من بنده چکاره ام
اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتیام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش میزند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمیشود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..
ببین منم چندسال پیش ی همچین شرایطی و تجربه کردم اونموقع ترس همه وجودم و گرفته بود انقد ترس تو تک تک سلولام رفته بود ک فکر فرار و خودکشی بودم طرف تهدید من معتاد بود اونم مصرف شیشه اوایل تهدید بود منم ترسو کنار می اومدم ولی دیگه بریدم جوری شده بود ک هر روز با پای خودم میرفتم کتک میخورم بعد ک نرسمو دید احساس لذت میکرد تهدید کرد ب آزار خانوادم در خونمو با قمه شکست رسماً منو دزدید و پلیس میگفت مدرک بیار ....ولی واسش راه پیدا کردم و بعد ی مدت ب گوه خوردن انداختنش اینایی ک تهدید میکنن فکر نکن از هیچی نمیترسم استان نقطه ضعف دارن فقط اشتباه منو نکن از تهدید نترس من میگم کاش همون روز اول رو ب روش وامیشتادم و کارایی کردم و همون اول میکردم
عزیزم راز هارو وقتی تاپیک کنن دیگه راز نیست همه درموردش میتونن نظر بدن. خواست خود استارتره
تا یه حدی گفت بعد همه پرس و جو کردن خب درست نیست توضیح زیادی خواستن ایشونم تا یه جاهایی سادگی میکنه توضیح واضحات میده
اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتیام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش میزند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمیشود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..