2777
2789
عنوان

تهدید به مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 4834 بازدید | 98 پست
چجوری ازش خلاص شدی؟؟ 

حدود پنج شیش ماه تهدید شدم و لال واستادم چون میدونستم کسی شیشه مصرف کنه هرکاری می‌تونه بکنه هنوزم ک اون زمان یادم میاد بدنم می‌لرزه بعد شیش ماه گفتم میرم پیش پلیس مرگ یکبار شیون یکبار مامورر گفت خانوم ما مدرک میخایم بعدم ک همه می‌دونم تو قانون همیشه حق با مرد هست...شب همون روز بود ک داشتم میرفتم خونه با قمه جلومو گرفت تو مسیر خونمون باغ بود منم از ترس لال شدم فقط حرکت کردم ب مسیری ک منو میبر گفت الان زنگ میزنم ب رفیقام بفهمی در افتادن با من نهایتن من عواقبش چیه خلاصه بگم با هربدبختی و زبون ریختنی بود در رفتم فردا ظهر شد از خونه ک اومدم بیرون دیدم همپنجاس سریع خودمو ب اولین کلانتری رسوندن بازم واسم کاری نکردن گفتن مدرک از در کلانتری ک اومدم بیرون چندمتری جلوتر با ماشین جلو راهمو برید و با تهدید چاقو سوارم کرد آسیب زیادی بهم زد از پارگی و کبودی و همچی عقب ماشین و نگاه کردم غمه و بنزین بود یعنی فاتحه خودمو خوندم تو مسیری ک زد بره در ماشینو باز کردم و خودمو پرت کردم پایین کلی آدم جمع شد کلی تا مامور بیاد کتک خوردم ولی همین شد مدرک تهدید ب مرگ آدم ربایی ضرب و حرح شکایت تا جایی ک انقد پرونده حساس شد و اسمش جز ارازل اوباش بود بعد ی مدت جلب استانی و گرفتم ورود ب منزل و همچین..‌‌‌‌‌‌‌‌ابرومهمجا رف ولی خب تونستم از حقم دفاع کنم اگه ب اون ترس ادامه میدادم اون آدم بدترمیکرد چون معتاد بود توهم میزد لذت میبرد از عذاب من ولی همچین و بدون خریدم و محکومش کردم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الهی بگردمتون.خیلی نگرانتون شدم بخدا

اى خواهر چى بگم تو تمام اين مشكلات و بدبختيا مادرم سرطان گرفته يكى از خواهرام هرروز شكايت خيانت شوهرشو ميكنه يكى از خواهرام ميگه طلاق ميخوام نميتونم با شوهرم بسازم البته اين يكى مشكل از خودشه كه دل به زندگى نميده بخدا قسم مشكلاتمو بدبختيامو به هيشكى نميگم يه نقاب خنده زدم به صورتم صبح تا صبح تصويرى با مامانم حرف ميزنم كه نگران نشه اخه پدر مادرمون گناه دارن منم برم مشكلاتمو بگم ديگه واويلا😞

كــاش سرنوشت مــا جدا بود🖤
حالا اصلا عکسا به درک اینکه می گه خانوادتون می کشم خیلی ترسناکه

هیچ گوهی نمیتوته بخوره منویه ارازش اوباش ۴سال میخواست دیونم بودمن ازش میترسیدم وبدم می اومدتهدیدم میکردباکسی ازدواج کنم میکشتم یاروصورتم اسیدمیپاچه الان بانامزدم ازجلوش رد میشم هیچ غلطی نمیتونه کنه

نترس