_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 عنوان فرش فروشی کرج 2197 بازدید | 19 پست بچه ها برای جهیزیه ام میخوام فرش بخرم از کدوم فرش فروشی کرج بگیرم؟؟ قالیکده البرز خوبه؟؟ سایتشون رو دیدم 1400/03/11 | 17:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
🌼گل_ناز🌼1 عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8431 خودم خرید نداشتم ولی ی فروشگاه کوروشم هست تو کرج نزدیک چمران ی سرچ بزن فرشاشونو ببین سالها بگذشته از میلاد من🍁 کو یکی مردانه باشد یاد من. 🍁 من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁 خدایا نکند باد بیاید😢
_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 خودم خرید نداشتم ولی ی فروشگاه کوروشم هست تو کرج نزدیک چمران ی سرچ بزن فرشاشونو ببین ممنونم عزیزم منم خرید نداشتم از اینجاکه گفتم ولی سایتشون رو دیدم فرشاش خیلی تنوع داشت گفتم ببینم چجوریه
seyed_fateme عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 688 سلام آهو جون مبارک باشه عروسیت قالیکده البرز کنار خونه ی ماست خیلی خوبه و بزرگه منم فرش های خونم رو از اونجا خریدم خیلی هم خوش برخوردن. سایتشون تازه راه افتاده تا جایی که خبر دارم
_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 سلام آهو جون مبارک باشه عروسیت قالیکده البرز کنار خونه ی ماست خیلی خوبه و بزرگه منم فرش های خ ... ممنونم فاطمه جون عه کنار خونه شماس جدی؟؟ تو باغستان؟؟ اگه خوبه بیام یه سر چون خونه ما هم نزدیکه ما شاهین ویلاییم
amh_ath عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 9 منم تعریفشونوازعمه ام شنیدم چون عمه ام دنبال فرش بود هم وزرا رفته بود هم شهرفرش میگفت اینجاهمون طرح وداشت ولی زیرقیمت..الکی وزرا وشهرفرش گرونن.بنظرمن اگه میخوای فرش بگیری از هرجامیگیری ازوزرا وشهرفرش نگیر پول خون باباشونو میگیرن
_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 منم تعریفشونوازعمه ام شنیدم چون عمه ام دنبال فرش بود هم وزرا رفته بود هم شهرفرش میگفت اینجاهمون طرح ... شهر فرش اینارو منم شنیدم که همش الکیه و دروغه نمیدونم بازم والا
_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 تو باغستان دوتافرش فروشی هست شما کدومو میگید؟؟؟ اسمش قالیکده البرز بود. تو آدرسشون زده بود نبش خیابان تختی کدومشون بهتره مگه؟؟
seyed_fateme عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 688 ممنونم فاطمه جون عه کنار خونه شماس جدی؟؟ تو باغستان؟؟ اگه خوبه بیام یه سر چون خونه ما ... اره عزیزم همین کناره خونه ماستدیشب دیدم بار جدیدفرش می آوردن بیا ببین فرش هاشون رو عزیزم
sharare_hastam عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 19 منم سایتشون رو دیدم خیلی خوبه یه فرش شگی مغز پسته ای خریدم ازشون خیلی قشنگه و لطیفه ادرس سایتشون این بود بچه ها برید ببیند: https://ghalikadehalborz.com/
_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 از دکتر فرش هم میتونین کمک بگیرین: https://drfarsh.com/ ممنونم نگاه می کنم حتما
_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 اره عزیزم همین کناره خونه ماست دیشب دیدم بار جدیدفرش می آوردن بیا ببین فرش هاشون رو عزیزم چه خوب اره امشب میام حتما
_ahoo_ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 60 منم سایتشون رو دیدم خیلی خوبه یه فرش شگی مغز پسته ای خریدم ازشون خیلی قشنگه و لطیفه اد ... ارههه منم همین سایتو دیدم خیلی خوب بود فرش هاشون