2777
2789
عنوان

باردارای 8ماهه یا34.35هفته بیاین

74 بازدید | 15 پست

خانما دوسه روزه انقباض میگیره و ول میکنه بیشتر زیر دلم سفت میشه معدمم شدید درد میگیره شمام اینجوری شدین یانه؟؟؟

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

آره برای من سوزش معده و تیر کشیدن عادی بوده ولی انقباضی که میگیره ول میکنه رو حتما برو دکتر یا با دکترت تماس بگیر گلم 

💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۸هفتم دریغ از یه نشونه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
آره برای من سوزش معده و تیر کشیدن عادی بوده ولی انقباضی که میگیره ول میکنه رو حتما برو دکتر یا با دک ...

نمیدونم اسمشو چی بزارم انقباض یاچی اما چند روزه بیشترسمت عصر .ازمعدم که نگم خیلی اذیت میکنه

خوبه لااقل خیالت راحته زودرس زایمان نمیکنی وریه ش کامل میشه

نترس بابا من از ۱۲هفته همش گفتن خطر زایمان زودرسو سقط 

.الان ک میخام درد بگیرم نمیگیرم😂😂

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خوبه لااقل خیالت راحته زودرس زایمان نمیکنی وریه ش کامل میشه

امپولای ریه رو زدم

نترس بابا من از ۱۲هفته همش گفتن خطر زایمان زودرسو سقط  .الان ک میخام درد بگیرم نمیگیرم😂😂

منم بچه سوممه ولی خیلی فرق داره این بارداریم باقبلیا

چرا مشکل خاصی داشتی آمپول زدی

دهانه رحمم کوتاه بود خطر زایمان زودرس داشتم

منم بچه سوممه ولی خیلی فرق داره این بارداریم باقبلیا

عزیزم چرا نگرانی دیگه از 34 هفته ریه کامله بدنیا بیادم مشکلی نیس

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
عزیزم چرا نگرانی دیگه از 34 هفته ریه کامله بدنیا بیادم مشکلی نیس

فقط از ریه نگرانم. وزنم نگرفتم خیلی فقط 4کیلو از اول بارداریم نمیدونم بچه. وزنش چقدبشه

فقط از ریه نگرانم. وزنم نگرفتم خیلی فقط 4کیلو از اول بارداریم نمیدونم بچه. وزنش چقدبشه

نه دیگه الان کامله ریش منم بارداری دوممه تا الان 4 کیلو اضافه کردم تو 30 هفته 1650 بود وزنش

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
نه دیگه الان کامله ریش منم بارداری دوممه تا الان 4 کیلو اضافه کردم تو 30 هفته 1650 بود وزنش

چ جالب منم بارداری دوممه تا الان چهار کیلو اضاف کردم و هفته ۳۰ وزن بچم۱۶۵۰ بود.بارداریمونم تقریبا همزمانه  

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم