سلام بچه ها من دو شب پیش بدون هیچ علاعم تب داشتم با یکم لرز ک رفتم دکتر ب محض اینکه سرم زدم تب و لرزم قطع شد .دکتر برام تست کرونا نوشت و انجام دادم .هنوز جوابش نیومده .هیچ علاعم دیگه ای ندارم بنظرتون کروناس؟ و اینکه کرونا علاعم مداوم؟ یا قطع میشه و دوباره میاد سراغ ادم
بیا هر کدوممون راه خودش بره( ت:)سمت من ،من سمت (ت:)
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
داروی امام کاظم سه شب نصف قاشق چایخوری بخور زود خوب میشی گلم .خیلی ها با این دارو، کورنا و آنفولانزا داشتن خوب شدن.دمنوش آویشن و پونه .سوپ مقوی گوشت .و سیب رنده شده با عسل عالیه .آب هویچ و آب سیب .ولی از همه مهم تر داروی امام کاظم هستش
داروی امام کاظم سه شب نصف قاشق چایخوری بخور زود خوب میشی گلم .خیلی ها با این دارو، ...
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ داروی امام کاظم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
چیزی رو که با چشم دیدم و تجربه اطرافیانم بوده میشه انکار کنم؟به هر حال هرکسی نظری داره .ایشون نظر خواستن و هرکسی هر تجربه ای داره میگه.نظر شما هم محترمه عزیز .موفق باشی 🌷