سلام بچه ها من دو شب پیش بدون هیچ علاعم تب داشتم با یکم لرز ک رفتم دکتر ب محض اینکه سرم زدم تب و لرزم قطع شد .دکتر برام تست کرونا نوشت و انجام دادم .هنوز جوابش نیومده .هیچ علاعم دیگه ای ندارم بنظرتون کروناس؟ و اینکه کرونا علاعم مداوم؟ یا قطع میشه و دوباره میاد سراغ ادم
بیا هر کدوممون راه خودش بره( ت:)سمت من ،من سمت (ت:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داروی امام کاظم سه شب نصف قاشق چایخوری بخور زود خوب میشی گلم .خیلی ها با این دارو، کورنا و آنفولانزا داشتن خوب شدن.دمنوش آویشن و پونه .سوپ مقوی گوشت .و سیب رنده شده با عسل عالیه .آب هویچ و آب سیب .ولی از همه مهم تر داروی امام کاظم هستش
داروی امام کاظم سه شب نصف قاشق چایخوری بخور زود خوب میشی گلم .خیلی ها با این دارو، ...
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ داروی امام کاظم 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
چیزی رو که با چشم دیدم و تجربه اطرافیانم بوده میشه انکار کنم؟به هر حال هرکسی نظری داره .ایشون نظر خواستن و هرکسی هر تجربه ای داره میگه.نظر شما هم محترمه عزیز .موفق باشی 🌷