2777
2789
عنوان

خاطره😞😞😟😞😞

905 بازدید | 45 پست

بچه هامیخوام اززندگی واقعی خودم بگم لطفاقضاوت نکنید.دوستای گلم یکم صبورباشین چون بایدتایپ کنم بعدبزارم.

خب بزاریدازبچگیم شروع کنم من یه برادرکوچکترازخودم دارم که عاشقشم..تویه خانواده متوسط روبه پایین به دنیااومدم ازوقتی که یادم میادپدرومادرم باهم مشکل داشتن ودعوا..راستش پدرم اصلاکارنمیکردومادرم باکارکردن توخونه های مردم خرجمونومیداد.رابطمون اصلاباپدرم خوب نبود ازصبح تاشب میخوابیدازشب تاصبح بیداربودوفوتبال وفیلم نگاه میکردهمش عصبانی بودبامن وداداشم زیادحرف نمیزدماهم حتی جرعتشو نداشتیم که توصورتش نگاه کنیم وحرف بزنیم هروقت کاری برخلاف میلش انجام میدادیم میوفتادبه جونمون وکتکمون میزد..همشم قهرمیکردوازخونه میرفت دو ماه سه ماه خبری ازش نبود.هروقت میرفت خونه گلستون بودهمه چی آروم بود دوست نداشتیم هیچوقت برگرده ولی مامان ساده من عاشقش بودهمش میرفت منت کشیشومیکرد وبرش میگردوند..کودکی من وداداشم باکلی حسرت وآرزوگذشت حسرت داشتن یه اتاق برای خودمون حسرت داشتن لباسای قشنگ حسرت پول توجیبی حسرت عروسک واسباب بازی....تواین تنهایی ها من وبرادرم فقط همدیگروداشتیم وبه هم دلداری میدادیم واسه همینم هست که اینقدربه هم وابسته ایم

حیف عشقی که باتوحرومم شد..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گذشت تااینکه من رفتم کلاس اول دبیرستان وبابام تازه به فکرافتادکه بایدبره کارکنه رفت وتوی یه آشپزخونه ای مشغول به کارشد.بعدازچندوقت رفتاراش عجیب شد دیرمیومدخونه یااصلابعضی شبانمیومد یاهمش سرش توگوشی بودتااینکه کاشف به عمل اومد که بابام تومحل کارش ازیه خانومی خوشش اومده..مامانم افتادبه تعقیب کردن بابام وفهمیدکه قضیه راسته خلاصه به هردری زدتاباباموبرگردونه ولی نشدکه نشد..پدرم دیگه به خونه برنگشت ورفت بااون زنه ازدواج کردالبته صیغش کردچون مامانم رضایت نداد.مامانمم دیگه دلسردشدوازخیر پدرم گذشت.پدرمم هرچی زمین ازارث پدریش داشت فروخت وخرج خانوم کرد وبراش عروسی گرفت

ولی این وسط برای من وداداشم بدنشد خوشحال بودیم که دیگه رفته ومجبورنیستیم تحملش کنیم.ولی طفلکی مامانم خیلی شکست.البته اینم بگم که مامانم خیلی خوشگل و نازه ولی بابامه دیگه یه تختش کم بود..پدرم که رفت زندگی ماازاین روبه اون روشدداییم واسه مامانم کارپیداکرد مادرمم تنهایی کارمیکردوخرج درس ومدرسه وکلاس وخورد وخوراک واجاره وهمه چی به گردنش بود پدرم اصلاکمکش نمیکرد.یادمه اون اوایل میومد دم مدرسه من وداداشم تامثلاماروببینه ولی مااینقدرازش میترسیدیم که فرارمیکردیم ازدستش..کلاس سوم دبیرستان که رفتم خونمونوعوض کردیم رفتیم یه جای بهتروبزرگتر که ای کاش هیچوقت نمیرفتیم...

همون سال بایه پسری آشناشدم که ای کاش نمیشدم.ادم دعوایی وشری بودتوشهرمون همه میشناختنش ویه جورایی ازش حساب میبردن من خنگم که پدربالاسرم نبودکه بهم محبت کنه ازحول حلیم افتادم تودیگ..گفتم وای این چقدر شجاعه چقدرزور داره همه ازش حساب میبرن.اونم ازهمین فرصت سوءاستفاده کردوبهم نزدیک شدتامیتونست بهم محبت میکرد صبح میومددنبالم منومیرسوندمدرسه ظهرم که تعطیل میشدم میومددنبالم ومیرسوندم خونه وضع مالیشم خوب بودنمایشگاه ماشین داشت.بهم کلی وعده میداد که خوشبختت میکنم ونمیزارم آب تودلت تکون بخوره وسرتاپاتوطلامیگیرم وگذشتتوجبران میکنم ومیفرستمت دانشگاه وازاین چرت وپرتا

خودش قضیه روبامامانم درمیون گذاشت ورفت بابام صحبت کرد ورضایتشونوجلب کرد ولی موقعی که مامانم واسه تحقیق رفت همه ازش بدمیگفتن.میگفتن خانوادگی اهل دعوا وچاقوکشین ومشروب میخورنو اهل نمازوروزه نیستن وازاین چیزا‌.مامانمم مخالفت کردچون مابه این چیزاخیلی اهمیت میدیم ومن خودم ازهشت سالگی تا به الان نمازوروزم ترک نشده بدون اینکه اجباری درکارباشه ولی من چون خرمغزموگازگرفته بودپاموکردم تویه کفش وگفتم فقط وفقط این.تهدیدشون میکردم میگفتم ازخونه فرارمیکنم برادرکوچیکم باتمام بچگیش چقدربهم گفت نکن پشیمون نمیشی ولی من هم کوربودم هم کر

اونم باخانوادش مطرح کرد ووقتی مادرش فهمیداوضاع زندگی مااینجوریه مخالفت کرد..خیلی طول کشیدتامادرشوراضی کنه وقتی برای اولین بارمادرشو دیدم نارضایتی کاملا ازچهرش معلوم بود..قرارشدچهارشنبه نوزده خردادعقدکنیم.من اون روز صبح امتحان نهایی عربی داشتم بایدمیرفتیم برای آزمایش خون خرید نکرده بودیم همون روزم مادرشوهرخالم فوت شد وهمه بایدمیرفتن تشییع جنازه