2777
2789
عنوان

بدترین برخورد...

267 بازدید | 16 پست

بچه ها بدترین برخوردی که از شوهر یا عشقتون دیدین و هرگز نمیتونید فراموش کنید چی بوده؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدترین برخورد گف تو هی مسخره ام میکنی سر بیرون رفتن بود گف دیگه  بهم پیام نده منم نمیدم  چن روز بعد  خودش  چن روز بعد پبام داد😐😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
پشتمو خالی کرد! باعث شد تااخر عمر حواسم باشه!دستش درد نکنه ولی کاش بهتر نشون میداد!😂😂😂

گاهی ضربه هایی که میخوریم باعث میشه قوی تر بشیم

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
بدترین برخورد گف تو هی مسخره ام میکنی سر بیرون رفتن بود گف دیگه  بهم پیام نده منم نمیدم  چ ...

خب خداروشکر برخورد چندان بدی نبوده😆

یه فوش بدداد نمیتونم بگم حتی مادرشوهرم که همیشه برعلیه منه،وقتی شنیدپسرش چی گفته ،هرچی ازدهنش دراو ...

خیلی طول میکشه تا اون بتونه اون ذهنیت تورو پاک کنه😔کاش مردها میفهمیدن که جای کتک خوب میشه اما جای حرف نه

خب خداروشکر برخورد چندان بدی نبوده😆

واقعا من انقد  ناراحت  شدم ازش ک نگووو اومد  برا تولدم سورپرایز ام کرد😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
با لگد زد بیشرف حرومزاده وسط پاهام هنو ک هنوزه دردش حس میشع

چه وحشی😐توام میزدی وسط پاش تا بفهمه کی به کیه

واقعا من انقد  ناراحت  شدم ازش ک نگووو اومد  برا تولدم سورپرایز ام کرد😂😂

چقد خوب😍پایدار باشین عزیزم

تاپيك اخرمو بخون خيلي چيزا ميفهمي

خوندم عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔😔