2777
2789
عنوان

هیدرآدنیت چرکی

21308 بازدید | 38 پست

سلام یکی از دوستام بیماری هیدرآدنیت چرکی داره و روی پوست بدنش غده های چرکی خیلی بزرگ میزنه و خیلی اذیت میشه 🥺دکترهم که میره هیچکاری نمیتونن براش بکنن میگن هر بار که خیلی زیاد شدن بیا تا تخلیشون کنیم برات اما راه درمان نمیدن. تورو خدا اگه کسی چیزی راجب این بیماری میدونه و یا خودش قبلن درگیر این بیماری بوده بهم بگه که باید چی کار کنیم که خوب بشه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام من هم درگیرشم و باید جراحی ترمیمی با فوق تخصص پلاستیک انجام بدیم ظاهرا خیلی سخته درمان قطعی ندا ...

عزیزم علایمت چی بود ؟لطفا میشه یکم توضیح بدی

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بخونید...هر کسی خوند اعلام کنه براش صلوات بفرستم

از سیگار کشیدن و فشار عصبی هم ایجاد می شه این غده های چرکی . اگر سیگار می‌کشید ترک کنید . بر اعصاب خودتون هم مسلط باشید . ی مدت از مام هم استفاده نکنید . راه درمانش همینه 

این بیماری چون نقص سیستم ایمنیه درمان قطعی نداره و اینکه بخواد هرسری ک میاد بالا جراحی انجام بده خیلی سخت و اذیت کننده میشه براش چون مشخصه این بیماری همین بالا اومدن مداومه ، و تنها راهش کنترل کردنش با داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنیه اگع بیماری در سطح بالایی باشه باید به طور مدام آمپول سینورا رو مصرف کنه ، زیاد نگران نباش خب طبیعتا اوایل پذیرش همچین اتفاقی سخته چون  قراره یک عمر شریک آدم باشه ، اما اگع دارو ها به موقع مصرف بشه میشه باهاش کنار اومد و مشکل آنچنانی برای فرد ایجاد نمیشه

منم درگیر این بیماریم ، سالهاست دارم زجر می کشم و پوستم روز به روز داره بدتر میشه ، واقعا دیگه پوست کشاله رانم نابود شده ، من بیماری زمینه ای پسیوریازیس دارم که ارثیه چاق هم هستم ، همیشه خودمو مقصر می دونستم که چون چاقم اینجوری شده چون پوست سایش داره با هم ، اما بعد فهمیدم یکی از اعضای خونواده م همین مشکل رو داره و ارثیه به عنوان یه دختر واقعا امیدی به ازدواج ندارم و اعتماد به نفسم به کل نابود شده حتی خجالت می کشم برم دکتر ، آرزو می کنم هیچ دختری درگیر همچین بیماری نشه چون پوست رو عملا سیاه و نابود می کنه که باید پوست با عمل زیبایی برداشته بشه 😥

برای درمان هیدرآدنیت چرکی عزیزم آمپول آدالیموماب خارجیش هستایرانیش سینورا استفاده کنین خوب خوب میشین ...

کی بهتون معرفی کرده؟میشه راجع بهش بیشتر توضیح بدید و اگه امکانش هست یه دکتر خوب بهم معرفی کنید

منم درگیر این بیماریم ، سالهاست دارم زجر می کشم و پوستم روز به روز داره بدتر میشه ، واقعا دیگه پوست ...

سلام عزیزم خوبی؟ من سه ساله تقریبا مشکلی که شما درگیرشی رو دارم و نمیدونستم اسم این بیماری چیه ، علتش چیه ،خیلی اتفاقی یه پست تو اینستاگرام از یه خانوم خارجی دیدم که دیدم چه قدر شبیه منه مشکلات پوستیش ،خلاصه سرچ کردم و رسیدم به کامنت شما تو این سایت . 

اگر پیامم رو خوندی میشه لطفا بگی چه راههایی رو برای بهتر شدن وضعیتت انجام دادی؟ ببین‌به خدا اعتماد به نفسم صفر شده ،کشاله های رونم پوستش هر روز بدتر از دیروز میشه ، خط بیکینی ام درگیرشه خیلی اذیتم ،کامنتت رو خوندم دلم میخواست بغلت کنم چون خیلیییی دارم عذاب میکشم از بابت این موضوع. چیزی تاحالا استفاده کردی که این جوش ها رو بهتر کنه یا یه کدومشونو لااقل از بین برده باشه؟ ممنون میشم جواب بدی 🥲🙏🏻

منم درگیر این بیماریم ، سالهاست دارم زجر می کشم و پوستم روز به روز داره بدتر میشه ، واقعا دیگه پوست ...

سلام من چندین ساله از نوجوانی درگیر این بیماری ام نمیدونم از کجا شروع کنم تجربیاتمو بگم تمام راههای آنتی بیوتیکی ک همه رفتنو رفتم نتیجهش فقط مقطعیه و باز عود میکنه 

این بیماری رو فقط باید بشناسیش کنترلش کنی ک عود نکنه اگ رعایت کنی خوب میشی کوچیکترین خطایی ممکنه یکی دوماه شایدم بیشتر درگیرت کنه طبق تجربم

اول اینکه قید فست و فود غذاهای چربو بزن 

لبنیاتو حذفش کن هرچی ک شیر توشه حتی بیسکوییت پفک

ماهی تن ماهی بادمجون کاکائو و سیگار، قلیون حذف باید بشه 

تا خوب شدی برو لیرز موهاتو لیرز کن لباس پلاستیکیم ب هیچ وجه نخرو نپوش فقط نخخیی 

صابون حمومت بشه یه صابون آنتی باکتریال هر روز بشور حتی اگ کیستی نداشتی با صابون صنعتی هیچوقت نشور خودتو

من دوساله گیاهخوار شدم ایناهم رعایت کردم درنیوردم ولی تو بازه های مختلف اومدم غذاهاایی ک بیماری رو بدتر کرده نوشتم تست کردم هیچ قرصو پمادیم اینو خوب نمیکنه هرچی ام دربیاد بهش دست نزنی شیو نکنی تحریکش نکنی بعد یه ماه تخلیه میشه میره نباید فشارش بدی عمیق تر میشه چنتایی میشه

مرتب روتختی و لباساتو بشور آفتاب باکتریو از بین میبره

اینم بدون ک یه نوع باکتریه ک با فولیکول مو و چربی و غدد عرق آپوکرین ترکیب میشه و تولید و تکثیر میشه 

هرکی یه نوع بیماری داره اینم باهاش مدارا کن حل میشه میره هرکیم  اطلاعاتی چیزی خاست بپرسه تلگرامم پیام بدید شاید بتونم کمکی کنم چون خودم قربانی این بیماریم میفهمم @cdoork

سلام من چندین ساله از نوجوانی درگیر این بیماری ام نمیدونم از کجا شروع کنم تجربیاتمو بگم تمام راههای ...

راستی یه گیاه دانه ای هست بنام چکدرمه ، کشمکش کابلی هم میگن خوزستان به فلفل هوا معروفه میکوبی مث چسب و موم میشه میزاری روی کیست میبندی دو سه روز همه محتوایاتشو میکشه تخلیه میکنه من خیلی اینو استفاده کردم بهتر از بنزول پروکسایدو مانیکسودل و محلولایی بوده ک تست کردم