2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو هفته بعد از شروع پریودی

گلم ببخش شفاف نمیتونم توضیخ بدم منظورم اینه مثلا اگه روز اول پریودی رابطه برقرار بشه و تخلیه بشه داخل واژن بازهم ممکنه باردار بشه و اینکه با قرص میشه جلوگیری کنه و بلافاصله قرص بخوره باردار نمیشه ایا؟؟؟

نمیدونم والا من یکبار اینچنینی سرم اومد بازم اورژانسی رو خوردم اتفاقی نیوفتاد هیچی چیزی صددرصد نیست ...

اره چون همسرم داره میاد بعد از چند روز امذوز موعدمه و حالتای پریود رو دارم و میدونم تا شب لک میبینم و پریودیم شروع میشه و شرمنده اینو میگم همسرم خواهش کرده که بدون جلوگیری باشه و من قرص اضطراری این ی دفه رو بخورم الان نگرانم قرصم بخورم باردار بشم 🤕🤦🤦🤦😔

اره چون همسرم داره میاد بعد از چند روز امذوز موعدمه و حالتای پریود رو دارم و میدونم تا شب لک میبینم ...

هیچ وقت همچین کاری نکن عزیزم روشای جلوگیری هم برای بهداشت خودتون خوبه هم اگه الان تصمیم به بارداری ندارین ریسک بزرگیه که جلوگیری نکنین

هیچ وقت همچین کاری نکن عزیزم روشای جلوگیری هم برای بهداشت خودتون خوبه هم اگه الان تصمیم به بارداری ن ...

من اصلاااا نمیخوام بارداربشم  دوست ندارم از انجامش ترس دارم واقعا ولی چون روز اول فقط لک میبینم متاسفانه قبول کردم حالا پشیمونم🙄😩

اره چون همسرم داره میاد بعد از چند روز امذوز موعدمه و حالتای پریود رو دارم و میدونم تا شب لک میبینم ...

بنظر من که هیچ اتفاقی نمی افته . من خودم یه هفته قبل از پریود دیگه جلوگیری نمیکنم و خیالم هم راحته و تا حالا هم باردار نشدم 

مخصوصا شما که میگی لک هم دیدی دیگه خیالت راحت ! پروسه بارداری منتفیه و شما وارد پروسه پریود ماهانه ای و دیواره رحم در حال ریختنه و امکان لانه گزینی تقریبا صفره 

بنظر من که هیچ اتفاقی نمی افته . من خودم یه هفته قبل از پریود دیگه جلوگیری نمیکنم و خیالم هم راحته و ...

ممنون از اطلاعاتت گلم حالا چون خودم استرسی هستم گفتم قرص هم بخورم محض محکم کاری ولی واسم عذابه بهم نمیسازه تا دو روز معده درد میگیرم و افسردگی سریع میاد سراغم ...