2777
2789
عنوان

کار در منزل

132 بازدید | 18 پست

سلام دوستان یه آگهی جعبه سازی تو دیوار دیدم دیروز رفتم ثبت نام کردم، 50 تومنم اولش برا آموزش ازم گرفت، بهم الگو دادن گفتن یه هفته دیگه درست کن بیار اگه تمیز باشه کارت باهات قرار داد می‌بندیم، حالا نمیدونم انجامش بدم یا نه آخه باید هزینه کنم وسیله برا انجام کارش بخرم حس میکنم کلاهبرداریه کسی تجربه ای داره تو این زمینه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلاً رفتم کلی هزینه کردم و درست کردم هربار که درست کردم ی ایرادی گرفتن و کارها و هم ازم می‌گرفتم .انگار یه کلاهبرداری هم پول میگیرن هم کارهایی که درست میکنی به نفعشون میشه

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
یعنی انجام ندم راهشم دوره 30 تومن باید با اسنپ بدم برم 30 تومنم برگردم

من ۵۰ازم گرفت پول اسنپ۶۰دادم خاک تو سرم واقعا الانم حرص میخورم...ب نظرم نکن

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم  

حالا ردش میکنن میگن خوب درست نکردی منم واسه کلاس چرم دوزی همین کلاه سرم رف 25 دادم الگو دادن در ...

خیر نبینن ایشااله بعد ثبت نامم تو واتساپ گفتن اگه مشکلی داشتی پیام بده جوابمم نمیدن😔

حالا ردش میکنن میگن خوب درست نکردی منم واسه کلاس چرم دوزی همین کلاه سرم رف 25 دادم الگو دادن در ...

اخه این کارها ک یهو نمیشه.دوره چند وقته میخواد.من چرم دوزی رفتم.بعد چند سال کارم به تمیزی بیرون نیست.قلق داره تمیز در اوردنش

خیر نبینن ایشااله بعد ثبت نامم تو واتساپ گفتن اگه مشکلی داشتی پیام بده جوابمم نمیدن😔

من گفتم ۵۰ رو بدین گفت خانم برو رد کارت

من و خاهرم ازین کاربری دوتایی استفاده میکنیم چون من تعلیق شدم