2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 106 پست
اره قدسی موهای پری دارن
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان پادشاه فکر میکردم که با چه ذوقی برن آرایشگاه برن عکس بگیرن هم ناراحت شدم هم دیدم بهتره عبرت بگیرم تا هستم خوش باشم
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
اره واقعا الان هر کدوم اینها یه داستانن....این عکسا منو یاد مادر بزرگ مرحومم انداخت که الان پیش ما نیست خدا همه مادر بزرگایی رو که رفتن رحمت کنه
نی نی سایت حیا کن سرعت سایت و درست کن هههههه
خدا رحمتشون کنه مادربزرگت رو عزیزم
عاشق مدل موهاشون شدم
جالبه ها ادم خانم های پیر رو الان میبینه شاید با غرور و ناز از جلوشون رد میشه اما حواسمون نیست اینا هم یه روز خوشگل و جوون بودن و برو بیایی داشتن و ما هم اگه زود نمیریم یه روزی به پیری و خستگی و چروک و .. میرسیم واقعا فقط اخلاق و خاطره ی خوب برا ادم میمونه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
تازه اونا آلبالو دلاشون خوش بوده ماها که با این زندگیای پر استرس
اینا همیم مامانا و مامان بزرگا نیستن الان هی بهمون میگن مادر حجابتو درست کن!!!!!!!!!!! یعنی عمه هام مغز منو خوردن. داشتم آلبوم قدیمی رو خونه عموم میدیدم....... چشمتون روز بد نبینه. عمه هام با مینی جوب!!! تو میدون نقش جهان با شوهراشون کنار هم.. چهار نفری!!!!