چند زن به علت ازدواج از موقعیت تحصیلی خود گذشتند ؟ چند زن به علت ازدواج از موقعیت شغلی خود گذشتند ؟ چند زن به علت ازدواج از موقعیت هنری خود گذشتند؟ چند زن به علت ازدواج از علایق خود دست کشیدند ؟ چند زن به علت ازدواج از کار محروم شدند؟ چند زن به علت ازدواج قید رویا و آرزوی خود را زدند؟ چند زن بعد ازدواج بدبخت شدند ؟! چند زن بعد از ازدواج به لفظ گفتند خوشبخت هستند و همه چی خوب پیش میرود ولی در واقعیت برعکس بود ؟! برای چند زن قرار است در آینده اتفاق بیفتد ؟!
کاربری پنجممه.شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀 ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازدواج بد نیست اگه مانعت بشه بده اگه رویاهات رو فراموش کنی بده اگه....
خب اولش اونوبنویسید بعد
کاربری پنجممه.شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀 ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
شما یه دختر تو یه محیط روستایی و تو یه خانواده ی فقیر رو تصور کن این دختر هر چقدر هم همت داشته باشه در نهایت به اجازهو حمایت پدرش برای ورود به شهر و دانشگاه و محیط کاری نیاز داره ولی پسر همون خانواده بدون اجازه ی خانواده میتونه به همه ی این شرایط دسترسی داشته باشه.همین دختر ازدواج میکنه و وارد یه مرحله ی دیگه از زندگی و انتقال قیمومیتش میشه
دیگ بنظرم همه می دونن اون رو اینجا متنم خراب میشد اونطوری😐
آهاخاستی باجذبه واردشی،😎