2789
عنوان

چند زن....؟

408 بازدید | 31 پست

چند زن به علت ازدواج از موقعیت تحصیلی خود گذشتند ؟
چند زن به علت ازدواج از موقعیت شغلی خود گذشتند ؟
چند زن به علت ازدواج از موقعیت هنری خود گذشتند؟
چند زن به علت ازدواج از علایق خود دست کشیدند ؟
چند زن به علت ازدواج از کار محروم شدند؟
چند زن به علت ازدواج قید رویا و آرزوی خود را زدند؟
چند زن بعد ازدواج بدبخت شدند ؟!
چند زن بعد از ازدواج به لفظ گفتند خوشبخت هستند و همه چی خوب پیش می‌رود ولی در واقعیت برعکس بود ؟!
برای چند زن قرار است در آینده اتفاق بیفتد ؟! 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

بعضیا برای فرار از مشکلات مجردیشون به ازدواج پناه میارن

اگه به غیر خدا تکیه کنی...خدا واگذارت میکنه به همون! اگه برای غیر خدا کار خوب کنی...خدا میگه برو پاداش و ثواب کارت رو از همون بگیر! اونایی که میگین خدا وجود نداره...مگه توی تخم مرغ آبکی نیست؟ پس چجوری ازش جوجه بیرون میاد؟!... مگه قبول نداری تو از هیچ ساخته شدی؟ دست و پات رو میبینی؟؟ تو از یه قطره آب کوچولو به اسم اسپرم درست شدی! من معتقدم همه وحود خدارو قبول دارن!حتی آتئیست ها! ولی وجود خدارو انکار میکنن! چرا؟ چون اگه وجود خدارو قبول کنن مجبورن تو رفتاراشون یه تغییرایی ایجاد کنن... صد بار گنه کردی و دیدی ثمرش را... خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ هیچ لذتی بالاتر از حرف زدن با خدا نیست...(حرف زدن دو طرفه) فکر کردی اون صدای درونیت که بعضی موقع بهت امید و آرامش میده صدای خودته؟؟ نه عزیزم...این صدای خداست که تو داری با گناه کردن این صدارو خفه میکنی! خدا تو قران گفته من از رگ گردن بهت نزدیک ترم...با خدا باشی هم این دنیا هم اون دنیا تو مشتته! خدا رو نخواه برای رسیدن به دنیا!!دنیا رو بخواه برای رسیده به خدا..خدا عشقش شرطی نیست... تو پدر و مادرتم دو بار سرشون داد بزنی عاقت میکنن. ولی خدا چی؟ آغوشش بازه برات همیشه...فکر کردی سختی هایی که میکشی برا چیه؟؟ برای اینکه تو برگردی تو مسیر اصلی و درست زندگیت!!!خدا تو حدیث قدسی و قرآن گفته من دو تا قلب تو سینه ی هر کسی قرار ندادم! این قلب یا جای منه یا دنیا...این دنیا الکیه عزیزم پوچه پوچ!! دیدی وقتی به چیزی که خیلی دوسش داری میرسی بعد یه مدت احساس پوچی بهت دست میده؟ چون درون تو بی نهایت طلبه...شاید دوباره بگی بی نهایت وجود نداره:/ آیا تو دوست نداری بی نهتیت زیبایی داشته باشی؟ دوست نداری بی نهایت پول داشته باشی؟...ببین..این میل تو به بی نهایت نشون میده بی نهایت وجود داره ؛) تو بی نهایت طلب هستی برا همین لذت های دنیوی بعد یه مدت دلت رو میزنه. تو بی نهایت طلبی و خداهم بی نهایته...پس به نظرت باید چیکار کنی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرااینقدرازدواج روبدجلوه میدیدآخه  

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨

امیدوارم که زنا برای خودشون ارزش قائل بشن و موقع ازدواج کسیو انتخاب کنن که باعث پیشرفتش توی هرزمینه ای بشه نه جلوشو بگیره! 

خودم متاهلم و خداروشکر بابت انتخابم حتی جاهایی ک خودم جا میزنم یکیو دارم که هدفامو بهم یاداوری میکنه

فک کردم تاپیک چند همسریه، با اسلحه اومدم دعوا 😒

منم.من آرپی جی آوردم میزارم همین بغلاالکی آوردمش

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨

خب دست نکشن، کی مجبورشون میکنه ؟ شوهر ؟ میتونن اجازه ندن که کسی مانع پیشرفتشون بشه...

این که همچین اجازه‌ای به کسی ندن یعنی خودِ پیشرفت... قدم اولش همینه ، قدم بعدی رفتن به سمت اهداف و علایقشونِ..

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋