2789
عنوان

چند زن....؟

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 31 پست
غلاف کن بریزیم یه تاپیک دیگه 😎😎

اوکی مَن😎😎😎

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
گاهی همت به تنهایی کارساز نیست وقتی شرایط فراهم نیست.

من از دید خودم گفتم چون همتشو نداشتم 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازدواج بد نیست اگه مانعت بشه بده اگه رویاهات رو فراموش کنی بده اگه....

خب اولش اونوبنویسید بعد

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
من از دید خودم گفتم چون همتشو نداشتم 

شما یه دختر تو یه محیط روستایی و تو یه خانواده ی فقیر رو تصور کن این دختر هر چقدر هم همت داشته باشه در نهایت به اجازهو حمایت پدرش برای ورود به شهر و دانشگاه و محیط کاری نیاز داره ولی پسر همون خانواده بدون اجازه ی خانواده میتونه به همه ی این شرایط دسترسی داشته باشه.همین دختر ازدواج میکنه و وارد یه مرحله ی دیگه از زندگی و انتقال قیمومیتش میشه

دیگ بنظرم  همه می دونن اون رو اینجا متنم خراب میشد اونطوری😐

آهاخاستی باجذبه واردشی،😎

شما یه دختر تو یه محیط روستایی و تو یه خانواده ی فقیر رو تصور کن این دختر هر چقدر هم همت داشته باشه ...

واقعا اینجور خونواده ها مگه هستن🤔🤔

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

ازدواج رو بد جلوه نده

من از وقتی که ازدواج کردم بیشتر به خودم میرسم،درس هام عالی شدن،کار میکنم و کلی توی زندگیم پیشرفت کردم که همش رو مدیون همسرم هستم

خوب نیست آدم ها رو از ازدواج زده کنی!

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
ازدواج رو بد جلوه نده من از وقتی که ازدواج کردم بیشتر به خودم میرسم،درس هام عالی شدن،کار میکنم و کل ...

😐

آقا گفتم که که ازدواج اگه مانع رسیدن به هدف نشه عالیه و موفق هستی 🤩🌹🤩🌹

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
فراووون .یه سر به روستاهای محروم سیستان و خراسان جنوبی و بعضی مناطق اذربایجان و خیلی جاهای دیگه بزنی ...

فقرررر. فرهنگی😔😔😔