2777
2789
عنوان

دلم نمیخاد دوستامو ازدست بدم

103 بازدید | 10 پست

بچه هادلم نمیخاد دوستامو از دست بدم ولی بعضی وقتا یه رفتارایی ازشون میبینم که دلم میشکنه مثلا من هر بار که تولد گرفتن رفتم و کادو گرفتم براشون ولی اینا یه تبریک خشک و خالی نمیگن یکی از دوستام تولدش چندروزبعدمنه بعد اونیکی زنگ زده که بیاین کیک و کادو بگیریم بریم براش تولد بگیریم منم چیزی بهش نگفتم ولی حتی تولد منو هیچکدوم یادشون نبود یا مثلا هی تیکه میندازن به آدم بعد میگن ناراحت نشی منظوری نداشتیم در حالی که من اصلا اهل این حرفا نیستم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مم مث تو

نمیخام‌ا  دستشون بدم هی رفتارای بدشونو تحمل میکردم

اما یجا دیه گفتم بسه

غرورم میشکست

واسه رفیق همونقدری باش ک برات هسن

ببین قدر محبتاتو نمیدونن تموم کن ک فک نکنن خبریه

من هی پیام میدادم اون نمیداد هی حالش میپرسیدم اما اون اصلا

منم دیه پیام ندادم

دیه خودمونم نباس خورد کنیم

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

عزیز دلم یه کسایی هستن ک شما رو واسه وقتی میخوان که کسی دور و برسون نیست...

شما هم هر وقت حوصله تون سر رفت جوابشونو بده....

من این کار رو با رفیق ۱۲ساله م کردم....و الان آرامش دارم...باهاش ارتباط م رو قطع نکردم...فقط مثل خودشم....هر وقت حسش بود...یه حالی ازش میپرسم...همین... جدیدا هی بهم میگه چیزی شده..میگم نه عزیزم...

ولی تو دلم میگم...بَسَمِه هر چقدر من اولویت ت نبودم