2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس ان تی هست؟

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.....دل من داند و من دانم و دل داند و من.....خاک من گل شود و گل شکفد از گل من.....تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من
احتمالا پسره...چقدر کنجکاوی تو از تاپیک هات معلومه😂😁😁

از طرفی هم خسته شدم هرکی میبینتم ی تزی میده برا خودش یکی میگه دختر یکی میگه پسر.مثلا جاریم اصرار داره که دختره 😅من با قبل بارداری هیچ فرقی نکردم ظاهری 

اصلا ویار هم ندارم همه چه هم میخورم شیرینی ترشی شوری اصلا انگار ن انگار که باردارم دقیقا هیچ علائمی ندارم حالا بنظرت چیه

از طرفی هم خسته شدم هرکی میبینتم ی تزی میده برا خودش یکی میگه دختر یکی میگه پسر.مثلا جاریم اصرار دار ...

بنظرم پسره چون ان تی احتمال پسر بده خیلی کم پیش میاد اشتباه بشه.ایشالله تن سالم.. ایشالله بسلامتی بغلش کنی 😍😍😍

دخترم زندگیمه❤️
خیلی کنجکاوم...مامانم میگه تا روز انومالی خودت دیوونه نشی خیلیه خخخ

تا پنجشنبه هم صبر کن آنقدر خودتو اذیت نکن..اینجا همه حدسی و الکی میگن دیگه مطمئن میشی ☺️

دخترم زندگیمه❤️
2790
2778
2791
2779
2792