2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر روز که منو میبرد کلاس زبان تو تابستونا موقع برگشتن برام بستنی میخرید میگفت به مامانم نگم😂

یا باهم فوتبال میدیدیم الان هم میبینیم باهم

یه بار بازی نصفه شب بود گل زدن منو بابام جیغ زدیم کم مونده بود مامانم پرتمون کنه بیرون😂😐

با افتخار استقلالیم...💙

حتی الان هم محاله یه جیزی خوراکی بگیره بدون من و آبجیم و بچه هاش بخوره  ازش چیزی نمیخوایم ولی تقریبا ماهی یکی دوبار واسمون شارژ و اینترنت می‌فرسته 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  

@shadiiiiiiiiii80  

حالم خوب نیست 

استرس دارم 

دیوونه شدم 

زده به سرم 

چیکار کنم شادی؟

اگه نشه چی؟

حالم خوب بود داشتم برای امتحان اخر میخوندم یهو باز حالم گرفت 

حالم عالی بود اما الان نه 

پس کی تموم میشه؟

اگر تموم بشه و قبول نشم چی؟

کاربر خانوم
@shadiiiiiiiiii80     حالم خوب نیست  استرس دارم  دیوونه شدم  زده به سر ...

تو یکسال براش زحمت کشیدی هیچ زحمتی بی نتیجه‌نمیمونه اینو مطمئن باش🤩

تو این روزا باید بیشتر از همیشه امید و انگیزه داشته باشی🤩

چون به زودی نتایج میاد و قبول شدی:)

ببین هدف تو چیزیه ک برای رسیدن بهش حتما لازم نیست تیزهوشان درس بخونی

پس اگه قبول نشیم اتفاقی نمیوفته

حق داری این روزا بخاطر فشار امتحانا یکم بی انگیزه شدی

ولی یه برنامه گردشی توپ برای فاصله بین امتحانا مدرسه و تیزهوشان بچین حسابی حالت خوب میشه

نگران نباش🤍🦋💪🏻

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
میرفتیم دریا شنا یادم میداد  هیچوقتم یاد نگرفتم😐

واقعا باریکلا😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود