2777
2789
تو یکسال براش زحمت کشیدی هیچ زحمتی بی نتیجه‌نمیمونه اینو مطمئن باش🤩 تو این روزا باید بیشتر از همیش ...

دیشب حالم افتضاح بود 

هم خوابم میومد هم استرس امتحان دفاعی داشتم

یعنی میشه بیام اینجا بهت بگم قبول شدم؟

یعنی میشه اون لوگو روی مانتو منم باشه؟

اما الان کامنتت حالمو از عمق خوب کرد

مرسی که هستی💙

در پناه بروکلی باشی🥦🥦🥦🥦😁

کاربر خانوم
دیشب حالم افتضاح بود  هم خوابم میومد هم استرس امتحان دفاعی داشتم یعنی میشه بیام اینجا بهت بگم ...

وای دفاعی داشتی؟

پس حرفات کاملا طبیعی بود😂😂

من واسه دفاعی خیلی استرس دارم

آره بابا چرا نشه؟

مطمئن باش چن روز دیگه همین خبرو هر دومون بهم میدیم😍

خداروشکر😁

فداتشم من😘😍

مرسییی توهم در پناه آبنبات چوبی باشی😁🍭🍭🍭

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دفاعی داشتی؟ پس حرفات کاملا طبیعی بود😂😂 من واسه دفاعی خیلی استرس دارم آره بابا چرا نشه؟ مط ...

امروز ساعت یک دفاعی داریم 

راستش هم بخاطر استرس دفاعی هم مامانم ناخوداگاه ته دلمو خالی کرد 

منم خوابم میومد دیگه قاطی کردم

دفاعی شما حذفی داره؟

انشالله گلم من که منتظر شیرینی عم🤤😁

در پناه اب نبات چوبی؟بابا تو خیلی خوبی😂

کاربر خانوم
امروز ساعت یک دفاعی داریم  راستش هم بخاطر استرس دفاعی هم مامانم ناخوداگاه ته دلمو خالی کرد&nbs ...

تا ساعت یک کلی وقت داری خوشبحالت

ای بابا نگران نباش

دفاعی ما فقد ۶ درسه بقیه حذفن🤩

منم همینطور برا من آبنباتم بیاریاا😁😂

آره دیگه من ابنبات خیلی دوس دارم😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
تا ساعت یک کلی وقت داری خوشبحالت ای بابا نگران نباش دفاعی ما فقد ۶ درسه بقیه حذفن🤩 منم همینطور ب ...

اره خیلی خوندم 

ماهم دفاعیمون کلا ۷ تا درس بود 

خدارو شکر خوندم 

اب نبات یا نبات خالی؟😉

بر عکس تو من اصلا دوست ندارم🌝

کاربر خانوم
اره خیلی خوندم  ماهم دفاعیمون کلا ۷ تا درس بود  خدارو شکر خوندم  اب نبات یا نبات خ ...

خوشبحالت من هنوز هیچی نخوندم ازش

متنفررررمم😑

نه آبنبات😍😂

وای دلت میاد؟من عاشقشم🥺🥺🥺

خوشبحالت من هنوز هیچی نخوندم ازش متنفررررمم😑 نه آبنبات😍😂 وای دلت میاد؟من عاشقشم🥺🥺🥺

میخونی اصلا سخت نیست 

بار اول یکمی انرژی میخواد بد عادی میشه 

حالا که اینقدر دوست داری با عشق😄👇

کاربر خانوم
میخونی اصلا سخت نیست  بار اول یکمی انرژی میخواد بد عادی میشه  حالا که اینقدر دوست داری&n ...

امیدوارم بتونم بخونمش😂

درس هشت براتون حذف شد؟

وای خداایااا چقد ژیگولنن😍😍😍😍😍😍

امیدوارم بتونم بخونمش😂 درس هشت براتون حذف شد؟ وای خداایااا چقد ژیگولنن😍😍😍😍😍😍

میخونی بابا😄

نه حذف نشده بود ولی نمونه سوالات استان های دیگه رو ببینی متوجه میشی سوالا روی چه محپری میچرخند

کاربر خانوم
میخونی بابا😄 نه حذف نشده بود ولی نمونه سوالات استان های دیگه رو ببینی متوجه میشی سوالا روی چه محپر ...

درس هشت خیلی زیادهه🥺🥺🥺