2777
2789

@neda__banoo  

سلام ندا بیاوووو برامون بگوی لطفا

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

ندا که بود و چه کرد

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندا که بود و چه کرد

فال میگیره

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

من فروردین شوهرم شهریور

فال میگیره

فالِ چی؟ با چی

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
فالِ چی؟ با چی

طالع بینی

پس چرا نمیای ملت منتظرن😣

@neda__banoo  

من خرداد شوهرم اسفند بگو لطفا

رابطه بین شما خوبه تو از لحاظ ذهنی و روحی از شوهرت قوی تر هستی، درسته که تو رفتارت گاهی بچگونه عمل میکنی و باعث ناراحتی اون میشی ولی در واقع زرنگ و با سیاست هستی و برای تو بم بست معنی نداره چون در هر صورت یه راهی پیدا میکنی ..

شوهرت نسبت به تو جذب شده و روابط حسی بینتون قوی هست تو باید سعی کنی نسبت به خونواده اون مهربان تر باشی،شوهرت مرد حساسیه حتی اگر در ظاهر اینطور نشون نده بنابراین مراقب رفتار و عملکردت باش که یه وقت ازت نا امید نشه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
نه بابا من فالگیر نیستم اینا اسمش ستاره شناسیه 😆

هرچی هست😅

نه بابا من فالگیر نیستم اینا اسمش ستاره شناسیه 😆

بشناسمون😅😅