2777
2789
عنوان

یه خورده سنگین تر..... والا بخدا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 53 پست
من امروز رفتم ی مدرسه راهنمایی ک قبلا خودم اونجا درس میخوندم اصن میخاستم وسط زمین مدرسه گریه کنم دخت ...

فکر کن من از چند تا از معلمای اون موقع و مدیر مدرسمون خبر دارم. دختراشون آنچنان تیپهایی میزدمن و همشونم رفتن اروپا و کانادا و بی حجاب و اونجا هم ازدواج کردن با خارجی بعضیهاشون. مدیرمون الان میگه پشیمونم. ولی چه فایده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن من از چند تا از معلمای اون موقع و مدیر مدرسمون خبر دارم. دختراشون آنچنان تیپهایی میزدمن و همش ...

شما متولد چندی اره چ فایده الان ادم ببینه اه بکشه بگه ماهم محصل بودیم ایناهم

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
نبابا عزیز تو دوره شما حداقل اینقد گرونی خیانت نبود 

دوره ما جنگ بود و صف شیر و نفت و کپسول گاز و... و کوپن و خرابی و جنگ زده ها و رقابت سنگین کنکور و بی برقی و بی آبی و ....الان داریم کم کم به اون دوره برمیگردیم! قشنگ سال به سال بهش نزدیک تر میشم! 

دوره ما جنگ بود و صف شیر و نفت و کپسول گاز و... و کوپن و خرابی و جنگ زده ها و رقابت سنگین کنکور و بی ...

من الان ک باز دارم ادامه تحصیل میدم دهه شصتو هفتادم تو اون اموزشگاه هستن باز عین اون زمان بیچاره ها رعایت میکنن ن مو بیروم میزارن ن ناخن لاک میکنن عین همون زمان ک مدرسه بود انگار عادت کردن 

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

اگه یه کشور خارجی بود قاعدتا پست میزاشت" چه دختر مهربون و با ذوقی"

اما چون ایرانه میگم که میخواد خودشو پیش شما عزیز کنه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)