امروز تولد مامانمه دوست دختر داداشم ویس داده ب داداشم و تولد مادرمو تبریک گفته داداشمم ازش تشکر کرد ولی دختره گیر داده برو ویس منو برای مادرت پلی کن از تشکر مادرتم برام ویس بگیر بفرست 😐 هر چقدر برادرم بهونه میاره ول کن نیست الا و بلا میگه از تشکر مادرت ویس بگیر برام بفرست پناه بر خدا این هیولاها دیگه کین
ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
من امروز رفتم ی مدرسه راهنمایی ک قبلا خودم اونجا درس میخوندم اصن میخاستم وسط زمین مدرسه گریه کنم دخت ...
فکر کن من از چند تا از معلمای اون موقع و مدیر مدرسمون خبر دارم. دختراشون آنچنان تیپهایی میزدمن و همشونم رفتن اروپا و کانادا و بی حجاب و اونجا هم ازدواج کردن با خارجی بعضیهاشون. مدیرمون الان میگه پشیمونم. ولی چه فایده.
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
نبابا عزیز تو دوره شما حداقل اینقد گرونی خیانت نبود
دوره ما جنگ بود و صف شیر و نفت و کپسول گاز و... و کوپن و خرابی و جنگ زده ها و رقابت سنگین کنکور و بی برقی و بی آبی و ....الان داریم کم کم به اون دوره برمیگردیم! قشنگ سال به سال بهش نزدیک تر میشم!
دوره ما جنگ بود و صف شیر و نفت و کپسول گاز و... و کوپن و خرابی و جنگ زده ها و رقابت سنگین کنکور و بی ...
من الان ک باز دارم ادامه تحصیل میدم دهه شصتو هفتادم تو اون اموزشگاه هستن باز عین اون زمان بیچاره ها رعایت میکنن ن مو بیروم میزارن ن ناخن لاک میکنن عین همون زمان ک مدرسه بود انگار عادت کردن
خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶