2777
2789
عزیزم ب ی چیز جالب تو امضات برخوردم  شما گفتی از اینک مادرت شاغل بوده اذیت شدی ولی من از خانه ...

خوبه مستقل باشه منم مادرم شاغل بود تو ذهنم نیست یبارم تو درسام کمکم کرده باشه یا دیکته بهم گفته باشه از وقتی ۴۰ روزه بودم رفته سرکار منم پیش مامانبزرگم بودم الانم که ۲ ساله بازنشست شده خیلی بهش وابسته نیستم

ولی به مامانبزرگو بابابزرگم خیلی وابستم 

مامانم میگه اگه حتی بگی مامانبزرگتو بیشتر از من دوست داری ناراحت نمیشم پیش مامان مامانم میموندم

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا تجربه کردی نمیشه قبول کرد، الان بزرگسالش سخته شش صبح بیدار بشه چه برسه بچه کوچولو اینکه هنوز ...

نه رو درو نگفتم چون...

ببین عزیزم شاید محبت مادر شما زیاد بوده 

ولی من 😓 ی حرفایی رو نمیشه زد 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
منم مامانم شاغل بود معلم واقعا اصلا هیچوووقت اذیت نشدم تازه خیلیم لوس بزرگم کرد حتی نیمرو هم درست نم ...

اینم خوب نیس 😅

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
خب تا تجربه کردی نمیشه قبول کرد، الان بزرگسالش سخته شش صبح بیدار بشه چه برسه بچه کوچولو اینکه هنوز ...

مگه شغل مامانتون چی بود گلم؟مامان من معلم بود خیلییی خوب بود هم توی جامعه جایگاه داشت هم هیچوقت اینارو ک شما میگی تجربه نکردم خیلیم لوس بودم هم اعتماد به نفس بالایی داشت این حس اعتماد به نفس و مستقل بودن و مدیریت توی منم به وجود اورد

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
خب چرا با اینجوری کسانی دوست میشی  وای الان تصورت کردم خیلی نازززیییییی😍چند سالته؟

نه اینکه بد مسخره کنن به شوخی تازه بهم میگن خیلی خوشگلیو کیوت 

۱۷ سالمه بعد باشگاهم میرم بدنم رو فرمه 

مامانم میگه وقتی ناراحت میشی شبیه گربه شرک میشی 

😂😂😂

هرکی قد اش حدود بالای ۱۷۵هست دوست داره یه بیست ثانتی زنش کوچک تر باشه 

نظر شخصیه خودتونه بیشتر خواستگارای من مادراشون میگفتم چون پسرمون قد بلنده دوس داره زنشم بلند باشه خیلی کوتاه نباشه الکی هم نمیگم

اینو گفتم که بدونین نظرتونو به همه ربط ندین شاید شما دوس دارین فکرمیکنین همه دوس دارن

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍
نظر شخصیه خودتونه بیشتر خواستگارای من مادراشون میگفتم چون پسرمون قد بلنده دوس داره زنشم بلند باشه خی ...

مگه پسره چه قدی داشته ؟

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 
نه رو درو نگفتم چون... ببین عزیزم شاید محبت مادر شما زیاد بوده  ولی من 😓 ی حرفایی رو نمیشه ز ...

یه تاپیک درباره ی این موضوع میزنم

تگت میکنم ، خیلی وقته بهش فکر میکنم، توی تاپیکا ازم میپرسن

ببین هر زنی باید یه هنری بلد باشه که هر وقت شرایط زندگی پیش نرفت ، فوری بتونه مشغول به کار بشه و دستش جلو نامرد دراز نباشه 

ولی تا وقتی درآمد شوهر هست   شوهره هم آدم فهمیده ای هست یه بچه کوچولو هم داره ، واقعا واجب نیست کار کردن 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من وقتی ۴۰ روزم بوده مامانم رفته سرکار ببین چی کشیدم 😭

شیر مامانمم فقط یه ماه خوردم

اینم خوب نیس 😅

دگ حالا هرجوری بود دست تقدیر یه جور دیگ رقم خورد بعد فوتش خیلی چیزا یاد گرفتم ولی خیلیم راضیم از اون سال ها بچگی کردم قشنگ

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
یه تاپیک درباره ی این موضوع میزنم تگت میکنم ، خیلی وقته بهش فکر میکنم، توی تاپیکا ازم میپرسن ببین ...

نظرت برام خیلی محترمه 

من مجردم 

هروقتم ازدواج کنم از اینک ب همسرم بگم پول بده بدم میاد متنفرم 

نه اینکه بد مسخره کنن به شوخی تازه بهم میگن خیلی خوشگلیو کیوت  ۱۷ سالمه بعد باشگاهم میرم بدنم ...

وای الان گریه ام می گیره 😂😂😂😂

پس خوبی دیگه چرا ناراحتی 

من‌ همینجوری ندیده و نشناخته دارم غش و ضعف میکنم😍

دگ حالا هرجوری بود دست تقدیر یه جور دیگ رقم خورد بعد فوتش خیلی چیزا یاد گرفتم ولی خیلیم راضیم از اون ...

روحشون قرین رحمت ♥️♥️ موفق باشی