2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۶۰ بعد همه میگن قدبلندی:/

مگه اونا قدشون چنده؟:/

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

ناراحت نباش از اینکه پسر بهت نگاه نمیکنه شوهر گیرت نمیاد

تو باید کنار کسی باشی  که ترسی از قضاوت در کنارش نداشته باشی

کسی که آدم باشه میاد

فکر کنم والیبالو بستکبال هم بری تاثیر داشته باشه

💃💃💃💃
یعنی دوست داشتی شش صبح دم مهدکودک باشی، تمام دوران قبل مدرسه؟! 

بله ب هزار و یک دلیل 

البته ۴,۵ سالمم ک بود گفتم من میخام برم مهد 

یجوری سرمو شیره مالیدن😑😂

البته من همین الانشم دوس دارم مادرم شاغل باش 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 
الناز حبیبی 150قدشه پنج سانتم کوچیکتر  کوتاه نیست که واسه خانوم  اصلا دختر هر چی ریزه می ...

والا ماهم خواستگار و خاطر خواه خیلی زیاد داشتیم بیشترشم از قدم خوشش میومد😜

سیبکاربریه قبلیمه😍 نتونستم برش گردونم با کاربریه دیگه اومدم 😬  توش کلی خاطره دارم😍

قدت معمولیه عزیزم کوتاه نیستی متوسطی تو ایران

سعی کن ورزش کنی هیکلت حرفه ای باشه

بعدشم غصه نخور ناراحتی نداره این چیزا،‌ اتفاقا گوگولی هستی

ببین واقعا ناشکری نباید کرد همین که سالمیم خیلی خوبه

خیلی حس بدیه😭

ای بابا بیخیال 

تو از خدا برایم خیر بخواه  شاید بخاطر تو خدا نه نگوید  من هم قابل باشم به یادت هستم  سپاس از اینکه دعایم کردی❤ میدونی سختی واقعی چیه؟؟؟ اینکه والدینت آرزوهات رو نابود کنن و خودشون رو مالک تو بدونن، بال پرواز ندن و تو محکوم به زنده موندن باشی.  در برابر انسان بی‌گناهی که بدنیا می‍‌‌ارید یکم احساس مسئولیت کنید.  وگرنه حیوانات اهلی و وحشی نیز تولید مثل را آموخته‌اند. 

تجربه ثابت کرده قد کوتاه ها شوهرهای بلند و جذابی گیرشون میاد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
قشنگ ...یدن به ما قد بلندا 😅😂😂😂😂😂

کو بنده خدا؟/چیزی نگفتن ک

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...