2777
2789
عنوان

💕🌻💖تولدت مبارک خواهری

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 477 پست

ولی من عاشفتم جیرانم....ممنونتم..

وخدارو شکر ک دارمتون....

التماس دعا مث همیشه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
ولی من عاشفتم جیرانم....ممنونتم.. وخدارو شکر ک دارمتون.... التماس دعا مث همیشه

قربونت برم خواهری... دل به دل راه داره مهربونم منم دوستتدارم ❤️❤️❤️💕🌹

خواهش میکنم نازنینم.... 

چشم حتما عزیزدلم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واووووو سورپرایز شدم جیرانی ممنون مهربونم 🌹❤ نوشته های روی شن، مهمان اولین موج دریا هستند اما ح ...

تولدت مبارک ان شاء الله آرامش سلامتی و رزق و روزی زیاد همراه همیشگی زندگیت باشه ان شاء الله صدو بیست سال عمر باعزت داشته باشی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
خوبی فریماه جان...  خوش آمدی عزیزدلم... یک دنیا ممنونم لطف کردی عزیزدلم 💕💓💛💛🙏

سلام 

ممنون خوبم اعتصامی جانم

❤️❤️❤️❤️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
سلام  ممنون خوبم اعتصامی جانم ❤️❤️❤️❤️

الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم..🤗❤️🌹 پات چطوره؟ 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم..🤗❤️🌹 پات چطوره؟ 

❤️❤️❤️❤️

خوبه

ورزش که می کنم بهترم می شه❤️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
❤️❤️❤️❤️ خوبه ورزش که می کنم بهترم می شه❤️

خوب خداروشکر... 💓💓💕🌹

خوبی مامانم.... خواهش می کنم عزیزدلم  ممنون بابت دعای قشنگت همچنین عزیزدل  لطفا تشریف بی ...

خوبم الهی شکرر

مرسی❤

چشم عزیزم

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
سلام دوستان عصرتون بخیر 🌹💕🍃🙏🌹 بخیر ویدا جان از من خواستن از شما تشکر کنم  پیام ویدا جان&n ...

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
سلام دوستان عصرتون بخیر 🌹💕🍃🙏🌹 بخیر ویدا جان از من خواستن از شما تشکر کنم... ممنونم بابت لایک ها ...

سلام ب روی ماه جفتتون

منم خوشحالم از داشتن دوستای خوبی مث شما💋❤️

جیران برا منم تولد بگیر  ۲۳مرداد  

سلام دوستان عصرتون بخیر 🌹💕🍃🙏🌹 بخیر ویدا جان از من خواستن از شما تشکر کنم... ممنونم بابت لایک ها ...

سلام اجی گلم ما خوبیم چون شمابهترینی😍❤

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)

سلام جیران عزیزم

مهربون ترین خانوم‌سایت،فرشته ای اصلا شما

ممنون از حضورت جیران جونم 😍😘😘😘❤❤🧡🧡🧡💛💛💛🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستان ببخشید تکی تگتون نکردم ترسیدم دوستی از قلم بیوفته نمیدونم چه جوری تشکر کنم همراهی وهمدلیتون خستگی و تنهاییو از دل ادم میبره فکر نمیکردم روزی تو سایت انقدر دوست داشته باشم وانقدر خاطرهای خوب همراهم باشن ممنون همتون عشقین همتونو دوست دارم واز خدا براتون بهترینهارو میخوام بوس به همتون 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 🙏🙏🙏❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جیران عزیزم مهربون ترین خانوم‌سایت،فرشته ای اصلا شما ممنون از حضورت جیران جونم 😍😘😘😘❤❤🧡🧡 ...

هله خیه یااعیونی اشلونچ زینه ان شاءالله 

نظر لطفته قربونت برم شرمندام نکن .. 🍃🌻🤗❤️🌹💕💕💖خواهش می کنم عزیزدلم