2777
2789

عزیزم همه دکترها خوبند فقط شما اول استرس نداشته باش وبا امید به خدا نزدیکترین دکتر به منزل رو انتخاب کن البته بیمارستان مهمه ببین دکترت تو کدوم بیمارستان عمل میکنه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانکه لازم نیست پزشک بری 

الان کلی ازمایش و دارو و... میدند بهت از حالا تو خرج میندازی من باایککه بچه اولن بود ۳ ماه قبل اقدامم اسید فولیک  خوردم تقویت کردم رژیم غدایی خودم گرفتم هم برا خودم هم شوهرم.

همه هم هفته ۵ میرن برای شنیدن قلب نرفتم قشنگ اواخر ۹ هفته رفتم

بعدشم به نظر من اول ببین کدوم بیمارستان میخای بری تحقیقاتتو بکن بعد دکتر خوب اون بیمارستانو تحقیق کن و برو

من بیمارستان عسگریه رو خیلی تحقیق کردم عالی بود .مخصوصا بخش زنان و زایمانش نوساز  بود رفتم دیدم .بیمه امم چک کردم.بعد تو بیمارستانش چندتا دکتر خوب زایمان نیکرد یکیشو به انتخابم انتخاب کردم

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
شما پیشش رفتی کدوم بیمارستان میشینه

نرفتم ولی منو اون به دنیا اورده مادر بسیار راضیه 

مطبش تو آمادگاه جنب داروخونه اصفهان طبقه همکفه سرچم کنید میاد دکتر معروفیه

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
شما پیشش رفتی کدوم بیمارستان میشینه

برا زایمان که نه یه مشکل دیگه داشتم ، ولی کارش خیلی خوبه ، رو به روی بیمارستان شهید صدوقی توی مجتمع طبقه دوم مطبش هست و زایمان و .... هم که دیگه تو بیمارستان شهید صدوقی انجام میده

عاشق خوابم 🦥💜