💜سلام دوستان گرامی روز دوشنبه تون سرشار از نور خداوندی💜🌿شاد باش، چون توسزاوار آن هستی، عشق بورز چون دیگران به آن نیاز دارندو ببخش چون آرامش قلبت در گروی آن استدوشنبه ای عالی داشته باشید🌿
🌟دعای بیست و چهارم(در مقام شکر گزاری در حق پدر و مادر) 🌟
💙🌿به نام خداوند بخشنده بخشایشگر🌿💙
(7) خدايا، آن دو را، به پاس آن كه پرورشم دادهاند، نيك پاداشى ده، و چون مرا عزيز و گرامى داشتهاند، ثوابى بزرگ عطاشان كن، و در مقابل حفظ و حمايت من در خردى، جانب ايشان را نگاه دار.
(8) خدايا، هر آزارى كه از من به آن دو رسيده، و هر ناپسندى كه از من در حق ايشان سر زده، و هر حقى از آن را كه من تباه كردهام، همه را سبب آمرزش گناهانشان و بلندى مرتبهشان و افزونى حسناتشان قرار ده؛ اى آن كه بدىها را به چندين برابر نيكىها دگرگون مىسازى.
(9) خدايا، اگر پدر و مادرم با من به تندى سخن گفتند و رفتار نابجايى كردند، يا حقى از من تباه نمودند و يا در وظيفهى خويش در قبال من كوتاهى ورزيدند، من همهى خطاهاى ايشان را بخشيدم و با اين كار بزرگشان داشتم. از تو مىخواهم كه آن دو را، به سبب آنچه در حق من كردهاند، گرفتار نسازى، كه من در خيرخواهى ايشان ترديد ندارم و نمىپذيرم كه در خوبى كردن به من درنگ كرده باشند، و دلگير نيستم كه آن دو كارهاى مرا عهدهدار بودهاند، اى پروردگار من؛
(10) زيرا گزاردن حق ايشان بر من واجبتر است، و نيكى آن دو با من ديرينهتر، و منتشان بر من بيشتر از آن كه بخواهم آنان را به عدالت قصاص كنم، يا آن كنم كه آنان كردهاند. اى معبود من، اگر چنين كنم، پس آن روزهاى بسيار كه در پرورش من سر كردهاند و آن همه سختى كه در نگهدارى من به جان خريدهاند و آن همه رنج و نادارى كه بر خود روا داشتهاند تا من در آسایش به سر برم، چه خواهد شد؟
در پایان به نیت تمام دوستانی که این صفحه خوندن صد مرتبه ذکر شریف استغفار تکرار میکنم و میخونم
استغفار فقط برای توبه و آمرزش از گناهان نیست بلکه برای رفع تمام مشکلات زندگی است🙏