2777
2789
عنوان

مناجات سالکان(صحیفه سجادیه) 🌟🌠

737 بازدید | 132 پست

💜سلام دوستان گرامی روز دوشنبه تون سرشار از نور خداوندی💜🌿شاد باش، چون توسزاوار آن هستی، عشق بورز چون دیگران به آن نیاز دارندو ببخش چون آرامش قلبت در گروی آن استدوشنبه ای عالی داشته باشید🌿

🌟دعای بیست و چهارم(در مقام شکر گزاری در حق پدر و مادر) 🌟

💙🌿به نام خداوند بخشنده بخشایشگر🌿💙

(7) خدايا، آن دو را، به پاس آن كه پرورشم داده‌اند، نيك پاداشى ده، و چون مرا عزيز و گرامى داشته‌اند، ثوابى بزرگ عطاشان كن، و در مقابل حفظ و حمايت من در خردى، جانب ايشان را نگاه دار.
(8) خدايا، هر آزارى كه از من به آن دو رسيده، و هر ناپسندى كه از من در حق ايشان سر زده، و هر حقى از آن را كه من تباه كرده‌ام، همه را سبب آمرزش گناهانشان و بلندى مرتبه‌شان و افزونى حسناتشان قرار ده؛ اى آن كه بدى‌ها را به چندين برابر نيكى‌ها دگرگون مى‌سازى.(9) خدايا، اگر پدر و مادرم با من به تندى سخن گفتند و رفتار نابجايى كردند، يا حقى از من تباه نمودند و يا در وظيفه‌ى خويش در قبال من كوتاهى ورزيدند، من همه‌ى خطاهاى ايشان را بخشيدم و با اين كار بزرگشان داشتم. از تو مى‌خواهم كه آن دو را، به سبب آنچه در حق من كرده‌اند، گرفتار نسازى، كه من در خيرخواهى ايشان ترديد ندارم و نمى‌پذيرم كه در خوبى كردن به من درنگ كرده باشند، و دلگير نيستم كه آن دو كارهاى مرا عهده‌دار بوده‌اند، اى پروردگار من؛
(10) زيرا گزاردن حق ايشان بر من واجب‌تر است، و نيكى آن دو با من ديرينه‌تر، و منتشان بر من بيشتر از آن كه بخواهم آنان را به عدالت قصاص كنم، يا آن كنم كه آنان كرده‌اند. اى معبود من، اگر چنين كنم، پس آن روزهاى بسيار كه در پرورش من سر كرده‌اند و آن همه سختى كه در نگه‌دارى من به جان خريده‌اند و آن همه رنج و نادارى كه بر خود روا داشته‌اند تا من در آسایش به سر برم، چه خواهد شد؟

در پایان به نیت تمام دوستانی که این صفحه خوندن صد مرتبه ذکر شریف استغفار تکرار میکنم و میخونم

استغفار فقط برای توبه و آمرزش از گناهان نیست بلکه برای رفع تمام مشکلات زندگی است🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

احترام به پدر و مادر جزو قوانین زندگی ات باشد تا کامروا شوی. آنهایی که از سعادت خود گذشتند تا تو به سعادت برسی، شایسته بیشترین احترام اند. یادت باشد که دنیا قانونی دارد به نام قانون کارما و اگر تو از خودگذشتگی آنها را با بی احترامی پاسخ دهی، در جایی از زندگی ات بازخورد این کارت را خواهی گرفت و اتفاقی ناخوشایند که پاسخی از طرف دنیا برای تمام این بی احترامی هاست را دریافت خواهی کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امامام صادق علیه السلام فرمود: هنگامی که یعقوب برای ملاقات فرزندش یوسف علیه السلام، وارد مصر گردید، یوسف به استقبال پدر بزرگوارش آمد.

یعقوب علیه السلام با دیدن یوسف فوراً از اسب پیاده شد ولی جناب یوسف به خاطر رعایت مقام سلطنت ظاهری، برای احترام پدر از مرکب پیاده نشد، و همان طوری که سوار اسب بود، دست بر گردن پدر در آورد. حضرت یوسف علیه السلام هنوز از خوش آمد گویی با یعقوب علیه السلام فارغ نشده بود که جبرئیل نازل شده و به یوسف فرمود: دست خود را باز کن.

یوسف کف دست خود را گشود، نور روشنی از دستش به سوی آسمان بالا رفت. یوسف علیه السلام پرسید: این چه نوری بود که از کف دست من خارج شد؟! جبرئیل فرمود:

«نُزِعَتِ النُّبُوَّةُ مِنْ عَقِبِک عُقُوبَةً لِمَا لَمْ تَنْزِلْ إِلَی الشَّیخِ یعْقُوبَ فَلا یکونُ مِنْ عَقِبِک نَبِی؛[3]

نور نبوّت از صلب تو بیرون رفت و دیگر پیامبری از نسل تو به وجود نخواهد آمد. به سبب آن که کمال احترام را در مورد پدر پیرت رعایت نکردی، پس کسی از فرزندانت پیامبر نخواهد شد.

الا ای یوسف مصری که کردت سلطنت مغرور

پدر را باز پرس آخر، کجا شد مهر فرزندی

احترام  به پدر و مادر جزو قوانین زندگی ات باشد تا کامروا شوی. آنهایی که از سعادت خود گذشتند تا ...

اسی دیشب بابام از سرکار اومد بعد من ب زور خودمو خوابونده بودم بعد اومد از خواب بیدارم کرذ(عادتشه وقتی میبینه یکی خوایه اگه کارش داشته باشه باش بلند خرف میزنه بیدار شه 😑) یعد منی که چشام سرخ و به زور خوابیده بودم رو میاد بیدار میکنه و میرع منم عصبانی شدم باش بد رفتار کردم و خواب زده شدم و تاالانم خوابم نبرذه بنظرت کار بدی کردم؟😭😭😭😭😭

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
تشکر و التماس دعا از پدر و مادرم دلگیر بودم اما بعد خوندن این فراز از صحیفه از ته قلبم میبخشم و ...

سلام عزیزم، صبح بهاریت بخیر💙الهی.... الهی، بهترین خیر و برکات نصیب دل مهربونت بشه💜🙏💜

سلام عزیزم، صبح بهاریت بخیر💙الهی.... الهی، بهترین خیر و برکات نصیب دل مهربونت بشه💜🙏💜

ممنون هم چنین شما که سبب خیر میشید💚

التماس دعا گره ای تو زندگیم و سلامتیم هست محتاج دعای خیرم🌷

اسی دیشب بابام از سرکار اومد بعد من ب زور خودمو خوابونده بودم بعد اومد از خواب بیدارم کرذ(عادتشه وقت ...

سلام عزیزجانم💙صبح زیبات بخیر🌿 مطمئنا پدر جان هم به دل نگرفتند، ناراحت این موضوع نباش دختر ناز و زیبا💐

الهی امروز روزی عالی و ناب باشه برات💚💚💚💚

پسر من 20سالشه،پسر خوبیه از لحاظ دوری از محرمات و بجا آوردن واجبات ،ولی😔😔😔😔روزی چند بار با اخلاقش دل من و پدرش رو می‌شکنه و اشک منو در میاره ،من میبخشمش هربار ،ولی میترسم از آیندش،تو‌رو خدا براش دعا کنید که این رفتارش عوض بشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
ممنون هم چنین شما که سبب خیر میشید💚 التماس دعا گره ای تو زندگیم و سلامتیم هست محتاج دعای خیرم🌷

سلامت باشید🙏الهی معجزه وار، از جایی که گمانش نمیبری و از در فضل و کرم خداوند بهترین گشایش  و در زودترین زمان براتون رخ بده🙏💚💚براتون سه مرتبه آیت الکرسی میخونم💛💛

درود ،لحظه لحظه زندگیتون منور به نور الهی🌹

سلام عزیزم🌹ممنون بانو جان، روزتون بر وفق مراد💛💚💛💚

پسر من 20سالشه،پسر خوبیه از لحاظ دوری از محرمات و بجا آوردن واجبات ،ولی😔😔😔😔روزی چند بار با اخلاق ...

فقط نفرینش نکن برات مهم نباشه بچه هاجاهلن بزرگ بشن میفهمن

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.