2777
2789
عنوان

خانمای با تجربه در نگهداری نوزاد

135 بازدید | 12 پست

چرا نوزاد وقتی کامل و زیاد شیر خورده بازم دهنش و باز میکنه و دنبال میگرده بخوره..؟؟

و سوال دوم اینکه برای نفخش چیکار کنم؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

رفلاکس داره احتمالا.

دکتر برو قطره ی مخصوص میده واسه نفخ و کولیک، دارو هم میده واسه رفلاکس، خودتم باید رژیم غذاییتو رعایت کنی هم واسه رفلاکس هم نفخ و کولیک.🌺🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی سیر میشه نوزادت چن روزشه شاید خسته بشه نتونه زیاد مک بزنه برا نفخ فک کنم یه قطه ای باشه که خوبه میگم شماها هم بعد از زایمان خیلی سوپ میخورین یعنی تا چن روز برنج و اینا نمیخورین پیش ما که واقعا آدم تعجب میکنه میگن زنی که بچه دنیا آورده چن روز اول فقط سوپ بابا ادم حالش بهم میخوره خوب من خودم دلم میخواست غذا های دیگه بخورم هی میترسیدم برا بچه بد باشه ولی رو این یکی گفتم زیاد رژیم رعایت نمیکنم که همش سوپ باشه چن روز اول فقط اون حبوبات و خیار سبز و چیزایی که نفخ میاره نمیخورم

بچه عادتشه سیر هم باشه یه چیز میخوره دهنش میگرده دنبالش.خودت عرق نعنا بخور به نینی هم قطره بده

قطره چی؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
مطمئنی سیر میشه نوزادت چن روزشه شاید خسته بشه نتونه زیاد مک بزنه برا نفخ فک کنم یه قطه ای باشه که خو ...

اره زیاد شیر میخوره که حتی یه کوچولو هم بالا میاره امابازم دنبال می‌گرده البته نه همیشه

مطمئنی سیر میشه نوزادت چن روزشه شاید خسته بشه نتونه زیاد مک بزنه برا نفخ فک کنم یه قطه ای باشه که خو ...

سوپم از موقعی که زایمان کردم فقط تو بینارستان خوردم خودم درس میکنم زیلد دوس ندارم جاافتاده نمیشه مث بازاری ها

تازه سیرم نمیکنه همه وعده ها بخوای بخوری ک

کولیک ای زد.colic ez

یه قطره ای دکتر داده اسمش شبیه همینه فک کنم