2777
2789
عنوان

با روزی ۱۵هزارتومن میرید کارگری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه دیوونه. 

همینجور کار کن ی هدف مشخص کن مثلا تو روزی پانزده تومنو نبین به هدفت فکر کن متلا هدفت اینه که ارایشگر بشی پس کار می کنی جمع می کنی تا بتونی دوره مکاپ عروس تخصصی شرکت کنی بعد نونت تو روغنه. 

من  اولین حقوقم پنجاه تومن بود. 

❤️

آخه مگه چه کاریه که فقط ۱۵۰۰۰ تومن میدن 

ببخشیدا الان دیگه آدم خجالت میکشه به گدا ۱۵۰۰۰ تومن بده 

خوب برو فروشندگی تو بوتیک یا منشی مطب یا صندوقدار فروشگاه حداقل حقوقش بهتره 

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  

الان سر نماز بودم نمازم تموم شد اومدم تو تایپیکت برات دعا کردم عزیزم برو تودیوار شهرتون کارهای هست

..اول و آخر فقط همسرت برات میمونه پس قدرشو بدون و از لحظه های که باهاشی لذت ببر ...بهترین و زیباترین رفیق دنیا @نفس_اقام دوست دارم😘😁