2777
2789
عنوان

خستم 🥲

102 بازدید | 2 پست

از ابتدایی تا راهنمایی باهم دوست بودیم خیلی باهم خوب بودیم الان اول دبیرستانم تقریبا دوسال پیش تصادف میکنه و میمیره اونم بهترین دوستم . هیچکس نیست که درکم کنه هیچکس همه ازین که گریه میکنم و افسردگی دارم تحقیرم میکنن کل اون دوسال رو افت تحصیلی داشتم ولی هیچکس براش مهم نبود یجورایی اضافیم :) ازینکه دنبال علاقمم ازینکه به نوشتن کتاب و هنر علاقه دارم تحقیر میشم . دیگه توان ادامه دادن ندارم

طلاق خون از رگ

تحقیرت میکنن چون درحد توان و شعور تو نیستن انقدر بنویس که یک نویسنده بزرگ بشی و بیان التماست کنن امضا بشون بدی 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

پارسا پیروزفر ببین و از رفتارهاش و انتخاباش درس بگیر زندگیش بخون هیچ وقت مصاحبه نکرد و دیگران براش مهم نبودن دنبال علاقش رفت و الان بزرگترین و با احترام ترین هنرمند ایران شد بدون توجه به عرعر اطرافیان از ادمای این چنیتی درس بگیر 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792