2777
2789

بچه هاااا herosheemaz اسمش شیما کاتوزیان هستش خیلی خوبه فالوش کنید ببینید چقدر موفقه خداروشکر 😍😍😍خیلی بهم انرژی مثبت میده و باعث شده خودمو بشناسم و خیلی چیزای دیگه اگه اینستا دارید فالوش کنید ویدیو هاشو ببینید عالیهههه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه جدید برای جمع کردن فالو

فکر‌میکنی‌من اونم؟😂😂😂خدایا کاش همین بود وای الهی که یه روز منم مثل اون بتونم موفق بشم دوس داشتم ببینید پیجشو فقط یکم اطلاعاتتون بره بالا همین 

خب چه کار مفیدی کرده که موفق شده؟ ما با فالوو کردنش قراره چی یاد بگیریم؟

فالو نکن همینطوری ببین خیلی موفقه اگه یکم ببینی میفهمی چیکارا که نکرده دوس داشتم فقط چند نفر ببینن و یکمم که شده انگیزه بگیرن 

فالو نکن همینطوری ببین خیلی موفقه اگه یکم ببینی میفهمی چیکارا که نکرده دوس داشتم فقط چند نفر ببینن و ...

راستش یکی از افتخاراتم اینه که هیچ بلاگری رو فالو نکردم و واقعا اون ظاهر  زندگیاشون هیچ جذابیتی واسم نداره. وقتی میرم میبینم همچین پیجایی بدون ذره ای محتوای مفید ۳-۴ میلیون فالوور داره و مثلا پیجای نویسنده هامون نهایت ۵۰-۶۰ هزارتا، حرص میخورم که چرا دارم تو همچین جامعه ای زندگی میکنم 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
راستش یکی از افتخاراتم اینه که هیچ بلاگری رو فالو نکردم و واقعا اون ظاهر  زندگیاشون هیچ جذابیتی ...

اتفاقا منم مثل شما اصلا اینایی که هر روز میان از زندگیشون از کاسه بشقاب و چای و کتری و سورپرایز شوهراشون ماشین و خونه زندگی میزارن خوشم نمیاد ولی این جزوشون نیست